BMW M Performance - pachet de accesorii pentru M5 şi M6

de Bogdan Mirică
Marti, 15.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunţat disponibilitatea unui pachet de accesorii M Performance pentru modelele M5 şi M6. Sedanul şi coupe-ul primesc mai multe elemente estetice, multe dintre ele din fibră de carbon.

BMW a lansat un nou pachet de accesorii semnate de divizia de performanţă M, special pentru modelele M5 şi M6. Coupe-ul şi sedanul de performanţă vor primi elemente estetice care sunt menite să amplifice spiritul sportiv.

La nivel exterior, clienţii vor putea comanda dungi pentru caroserie, o grilă neagră lucioasă şi o evacuare din titaniu semnată de specialiştii de la Akrapovic, cu 10 kilograme mai uşoară decât cea standard. Fibra de carbon nu putea lipsi nici ea din lista accesoriilor. BMW oferă carcase pentru oglinzile laterale, difuzor posterior şi un eleron discret, toate confecţionate din fibră de carbon. Tot în partea posterioară, BMW oferă posibilitatea de a opta pentru blocuri optice cu geam gri sau negru.

Esential 10 kilograme este diferenţa dintre evacuarea standard şi cea opţională, oferită de Akrapovic.
20 de inch este dimensiunea jantelor disponibile în lista M Performance.
La interior, BMW M5 şi M6 pot primi inserţii din fibră de carbon, pedale din inox şi praguri personalizate cu sigla M Performance.
Volanul a fost şi el înlocuit cu unul care se transformă într-un adevărat gadget. Este vorba despre un volan îmbrăcat în piele alcantara, cu inserţii din fibră de carbon, care dispune de un indicator al turaţiei motorului şi al forţelor de apăsare gravitaţională.

Dacă ne întoarcem la nivel exterior, trebuie precizat că BMW garantează frâne din carbon ceramic, ascunse în spatele unor jante de 20 de inch, din aliaj uşor, semnate, de asemenea, cu logo-ul M.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru