BMW M2 va fi disponibil și pe traseele virtuale din Need For Speed

de Bogdan Mirică
Luni, 19.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Need For Speed va oferi fanilor săi ocazia de a pilota virtual cel mai nou membru al gamei de performanță BMW, Este vorba despre BMW M2, anunțat deja ca parte din oferta de mașini a simulatorului auto.

Abia lansat, noul BMW M2 se pregătește deja să debuteze în mediul virtual. Cel mai nou membru al familiei de performanță M va fi cea mai nouă mașină adăugată celebrei serii de simulatoare auto, Need for Speed.

Noul BMW M2 va putea fi condus pe circuitele virtuale din NFS începând cu data de 3 noiembrie, însă update-ul va fi disponibil doar pentru cei care folosesc un xBox One sau un PlayStation 4. Cei care utilizează un calculator clasic trebuie să mai aștepte până în primăvara lui 2016.

Prezentat deja în cadrul unui clip oficial, alături de celelalte exponate cu istorie din gama M,noul BMW M2 va putea fi personalizat ușor de către jucători. Mai mult, el nu va fi disponibil doar ca o simplă mașină pe care o poți alege pentru a alerga după bunul plac. Noul M2 va face parte din acțiunea jocului, urmând să îi ajute pe participanți la mai multe misiuni.

Esential 370 de cai putere oferă noul BMW M2.
Pentru cei care au ratat lansarea noului BMW M2, urmașul vechiului BMW Seria 1 M Coupe, reamintim că sub capotă se ascunde un motor de 3.0 litri, capabil să dezvolte 370 de cai putere și 500 de Nm. Coupe-ul poate accelera de la 0 la 100 de km/h în doar 4.3 secunde, atunci când este ajutat de transmisia cu dublu ambreiaj M-DCT.
Detalii complete găsiți aici.

Comentarii (1)

  • ... si va fi parte dintr-un DLC care o sa coste cat un plin :)

    ... si apoi inca un DLC cu upgrade estetic ... alt plin

    --- si apoi un DLC cu upgrade de performanta ... alt plin....

    ... si asa NFS costa 1000$, ca altfel esti ultimu prost de la linia de start.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru