BMW M240i: acum și în varianta M Performance Edition

de Cornel Șocariciu
Vineri, 19.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW M240i poate fi comandat și cu bunătățile oferite de BMW M Performance. Pentru cei care cred că pot da greș, nemții au lansat versiunea M Performance Edition.

BMW a înțeles că publicul își dorește modele personalizate, iar pentru acest lucru a fost dezvoltată secțiunea BMW M Performance. Și pentru a evita posibilele greșeli, BMW te ajută în continuare. Așa a apărut ediția limitată M240i M Performance Edition, o versiune care va fi produsă doar în 750 de exemplare și care adună ce este mai bun din gama de accesorii BMW M Performance.

Modelul va fi produs exclusiv la uzina din Leipzig și oferă acum jante de 19 inchi fabricate din aliaj și finisate bicolor. În partea frontală a lui M240i se află acum o serie de componente aerodinamice croite special pentru acest model și vopsite în negru. Grila radiatorului a primit și ea aceeași culoare, în timp ce difuzorul spate și spoilerul din fibră de carbon completează pachetul estetic gândit de nemți. Pentru a sublinia și mai profund caracterul lui M240i M Performance Edition, germanii au optat pentru ornamente din fibră de carbon pentru terminațiile evacuării.

La final bifăm capacele din fibră de carbon ale oglinilor retrovizoare și pragurile laterale inscripționate M Performance.

Sub capotă, BMW M240i ascunde motorul cu șase cilindri capabil să producă 340 de cai putere. Agregatul poate fi cuplat fie la o cutie manuală cu șase trepte, fie la una Steptronic cu opt rapoarte. Sistemul de tracțiune integrală xDrive este opțional, iar dacă este bifat, M240i va putea fi echipat doar cu transmisia automată. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4,4 secunde (cu xDrive), iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h, indiferent de versiunea aleasă.

BMW M240i M Performance Edition va fi disponibil începând cu luna iulie a anului curent.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru