BMW M5 Edition 35 Jahre: 350 de unități cu 625 CP pentru celebrarea celor 35 de ani de la debutul sedanului de performanță

de Cornel Șocariciu
Vineri, 17.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la M5 Edition 35 Jahre. Versiunea aniversară are la bază varianta M5 Competition și celebrează 35 de ani de la debutul sedanului de perfromanță.

BMW M5 este unul dintre cele mai impresionante sedanuri de performanță. Modelul și-a început cariera în urmă cu 35 de ani, iar pentru a celebra frumoasa vârstă, constructorul german a pregătit o ediție specială.

Aceasta poartă numele de M5 Edition 35 Jahre și va fi disponibilă în doar 350 de unități. Pentru caroserie, BMW Individual a pregătit o culoare specială: Frozen Dark Grey II. Pentru ca abordarea cromatică să rămână la același nivel, nemții propun jante de 20 de inch vopsite în culoarea Graphite Grey și etreire negre.

Pentru interior, oficialii constructorului bavarez au păstrat aceeași temă: tapițerie BMW Individual Merino Black pentru scaunele sport, un plafon de culoare neagră și accesorii aurii. Acestea din urmă au fost amplasate pe tunelul median, pe planșa de bord și pe fețele portierelor. Din toată această ecuație nu putea lipsi denumirea ediției speciale care a fost gravată pe capacul care "ascunde" suportul pentru pahare.

Versiunea aniversară BMW M5 Edition 35 Jahre are la bază varianta M5 Competion.

În aceste condiții, motorul V8 de 4.4 litri dezvoltă 625 de cai putere și 750 Nm. Resursele unității sunt exploatate cu ajutorul unei transmisii automate cu 8 rapoarte croită special pentru varianta M5 Competition și prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală M xDrive. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 3.3 secunde, iar repriza 0-200 km/h are loc în 10.8 secunde.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru