BMW M5 Touring ar putea reveni cu motor V8 plug-in hybrid

de Alexandru Monenciu
Marti, 28.06.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, portofoliul BMW ar putea include, din nou, un M5 Touring. Acesta ar urma să fie prezentat în 2024.

După o lungă așteptare, BMW a lansat recent primul M3 Touring din istorie. Se pare că producătorul din Munchen a prins din nou gustul break-urilor de performanță și ar dori să ofere un rival și pentru Mercedes-AMG E63 sau Audi RS6 Avant.

Așadar, M5 Touring ar putea reveni în portofoliul BMW după o pauză de peste un deceniu. Ultimul model de acest gen a debutat în 2007, ne referim aici la E61, și a fost retras în 2010.

Potrivit unor surse apropiate companiei, viitorul M5 Touring ar urma să fie prezentat în 2024. Mai mult, ar putea prelua sistemul de propulsie plug-in hybrid de la viitorul XM, care integrează un agregat V8 twin-turbo de 4.4 litri.

În ceea ce privește perfomanțele, am putea vorbi despre circa 750 de cai putere și 1.000 Nm cuplu. Desigur, tracțiunea integrală și transmisia automată ar urma să fie singurele variante.

via Motor1

Comentarii (1)

  • V8 plus hibrid, doar ca sa fie mai scump si mai greu… nu prea pușca cu M-ul. Dacă se vrea doar accelerații sa-l facă electric si sa îngroape divizia M… nu mai are nici un sens.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru