BMW M6 Coupe primeşte vizita tunerului G-Power

de Bogdan Mirică
Vineri, 23.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW M6 oferă în standard 560 de cai putere. Chiar şi aşa e loc de mai multe performanţe din partea motorului V8. G-Power a decis să le exploateze şi promite 640 de cai putere.

Deşi actualul BMW M6 este unul dintre cele mai puternice coupe-uri existente în prezent pe piaţă, casa de tuning G-Power a decis că cei 560 de cai oferiţi de versiunea standard nu sunt suficienţi. De aceea specialiştii au gândit un kit de tuning nou, capabil să îmbunătăţească substanţial performanţele modelului german.

Botezat Bi-Tronik III, kitul de putere reuşeşte să stoarcă încă 80 de cai din actualui propulsor V8, ceea ce înseamnă că axei spate îi vor fi transmişi nu mai puţin de 640 de cai. Cuplul motor a crescut şi el cu 97 de Nm şi promite să ajute coupe-ul să atingă performanţe noi.

Esential 640 de cai putere oferă acum M6 Coupe după tratamentul G-Power.
Mai exact, viteza maximă la care se opreşte M6 Coupe este de 310 km/h, cu 5 km/h mai mult decât ce oferă versiunea standard echipată cu pachetul M Driver.

La nivel exterior, M6 Coupe se individualizează cu ajutorul unui nou sistem de evacuare, cu patru terminaţii din inox, dar şi cu ajutorul unor jante de 21 de inch, botezate Silverstone RS, în spatele cărora se ascunde un nou pachet de frâne din carbon.

Pachetul este completat de o suspensie ajustabilă RS.

via G-Power

Comentarii (3)

  • cam slabut, daca te duci cu el la Moscow Unlimited termini printre ultimi;))
    8 2
  • Alecu_Ruso
    Sunt fost proprietar de m6,insa nu ma frapat cu nimic aceste masini.Au o fiabilitate de te ia durerea de cap,am avut foarte multe probleme cu ea,am spart motorul de vreo 3 ori,deci fiabila cu spume.
    6 6
  • Andy_Al
    ruta:Autostrada Soarelui A2
    destinatia: Constanta-Bucuresti
    timp: 25-30 min
    reactia soferului la finisare: stari de grata, tremur in tot corpul si trauatzat pe viata...:)))
    o spun din propria experianta....:)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru