BMW pregătește conceptul pentru noul Seria 7: prezentare în septembrie

de Paul Cosma
Joi, 17.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW va prezenta conceptul pentru noua generație Seria 7 în luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Munchen, potrivit unor surse din cadrul companiei.

BMW a confirmat încă de anul trecut că pregătește o nouă generație pentru vârful său de gamă. Oficialii germani au transmis atunci că viitorul Seria 7 va fi disponibil cu patru tipuri de sisteme de propulsie: diesel, benzină, variantă plug-in hybrid și, în premieră, o versiune electrică. 

Noul Seria 7 va fi primul model BMW pe noua arhitectură Neue Klasse. Platforma este gândită pentru vehiculele electrice, dar poate să acomodeze și motorizări diesel, pe benzină sau versiuni hibride cu încărcare la priză. 

Potrivit unor surse citate de publicația Automotive News, BMW va dezvălui în septembrie conceptul pentru noul model. Prezentarea ar urma să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Munchen. 

Actuala generație Seria 7 a fost lansată în 2015. Anul trecut, BMW Seria 7 a depășit rivalii Mercedes Clasa S și Audi A8 în topul vânzărilor europene. 

Via Automotive News (înreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru