BMW prezintă noile Seria 5 şi X3 de poliţie

de Mircea Meșter
Luni, 27.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW se prezintă la expoziţia anuală din Leipzig dedicată poliţiştilor şi echipamentelor acestora cu versiunile speciale ale modelelor Seria 5 Touring şi X3.

Salonul Internaţional de Echipamente pentru Poliţie (GPEC), care are loc anual în oraşul german Leipzig, va găzdui în acest an premiera mondială a noii game de vehicule pentru poliţie şi VIP-uri construite de BMW. În cadrul Salonului, bavarezii vor expune o gama completă de soluţii destinate patrulei şi acţiunii, aceasta incluzând cinci maşini şi patru motociclete dotate special pentru acest tip de servicii.

În expoziţia din Leipzig vor fi expuse pe partea auto Seria 5 Touring, X3, Seria 7 High Security, X5 Security şi, ca bonus, conceptul electric i3. Reprezentanţii Ministerelor de Interne interesaaţi de soluţiile BMW vor putea să admire şi motocicletele R1200RT, G650GS, F800ST şi K1600GT, toate fiind expuse la standul mărcii germane.

Esential 11-13 septembrie este periaoda de desfăşurare a GPEC Leipzig.
Conform comunicatului BMW, soluţiile aplicate de germani la nivelul utilizării maşinilor în cadrul acţiunilor speciale întreprinse de poliţişti includ de acum integrarea elementelor specifice în gama de soluţii tehnologice deja existente pe modelele de stradă BMW.
Astfel, Seria 5 Touring şi X3 "transformate" în maşini de poliţie au la dispoziţie sirene şi girofare controlabile prin iDrive şi lumini LED montate din fabrică la standardele BMW. Chiar şi conceptul i3 dispune de personalizare specială, maşina fiind dezvoltată, spun cei de la BMW, special pentru oraşele aglomerate.

via BMW

Comentarii (2)

  • lucifer
    masina din poza nu e seria 3 touring ci seria 5 touring...corectati...
    11 2
  • TRACTOR13
    SERIA 3 TOURING E 90 CRED CA E
    2 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru