BMW publică noi imagini teaser cu viitorul M4 CSL

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 04.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul bavarez de automobile a publicat două noi imagini teaser cu viitorul M4 CSL. Potrivit informațiilor disponibile până în acest moment, acesta va debuta în 20 mai, cu ocazia Concursului de Eleganță Villa d'Este.

Viitorul BMW M4 CSL este tot mai aproape de lansare, eveniment ce va avea loc în 20 mai, cu ocazia Concursului de Eleganță Villa d'Este. Pentru a mai îndulci așteptarea, constructorul din Munchen publică acum două noi imagini teaser.

Germanii s-au străduit să nu dea prea multe indicii despre viitorul M4 CSL și, din câte poți observa, au reușit. Chiar și așa, în partea frontală se pot observa ceea ce par a fi elemente aerodinamice agresive, dar și o semnătură luminoasă galbenă pentru faruri. În stilul lui M5 CS.

Apoi, în partea din spate avem un eleron discret, dar și stopuri OLED cu efect 3D.

Potrivit informațiilor neoficiale, disponibile până acum, motorul de 3.0 litri, twin-turbo, va dezvolta, în cazul viitorului M4 CSL, în jur de 550 de cai putere. Totodată, masa proprie a mașinii va fi cu 100 de kilograme mai mică, comparativ cu un model standard.

via BMW M

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru