BMW Seria 1 Coupe şi Cabrio vin cu o ediţie de adio la Salonul de la Detroit

de Bogdan Mirică
Miercuri, 19.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunţat că va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Detroit o ediţie specială a modelelor Seria 1 Coupe şi Cabrio. Modelele propun un pachet estetic nou şi o echipare mai bogată.

BMW se pregăteşte să renunţe la vechile variante Coupe şi Cabrio ale generaţiei precedente Seria 1. Pentru a marca cum se cuvine despărţirea de modelele care au inaugurat un nou segment pentru companie, BMW a decis să lanseze o ediţie specială de adio.

Debutul lor va avea loc în luna ianuarie a anului viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Versiunea se va numi Limited Edition Lifestyle şi va fi disponibilă pe ambele variante de caroserie, şi coupe şi cabrio. Pachetul va fi disponibil pe majoritatea versiunilor de motorizare, urmând să aducă o echipare ceva mai bogată.

Clienţii vor putea să comande ediţia limitată în culorile Mineral White, Space Grey şi Sapphire Black. Kitul estetic aduce în plus jante de 18 inch din aliaj, inserţii cromate la nivelul geamurilor şi elemente decorative la nivelul grilei. În cazul variantei decapotabile, BMW oferă un acoperiş textil de culoare maro.

La interior, ediţia specială aduce piele maro şi cusături contrastante albe la nivelul planşei de bord, al volanului şi al scaunelor.

Nu lipsesc covoraşele personalizate în culori similare caroseriei, inserţii din lemn şi un plafon personalizat.

via wcf

Comentarii (1)

  • BaditzaEx
    viitoarele coupe-uri si convertible-uri din segmentul asta urmand sa se numeasca serie 2
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru