BMW Seria 1 M Coupe a primit un pachet de la G-Power

de Sebastian Toma
Miercuri, 22.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
G-Power a dezvoltat un pachet de tuning pentru BMW Seria 1 M Coupe, model de serie limitată care nu mai poate fi comandat în reţeaua BMW.

Esential 300 km/h poate să atingă BMW Seria 1 M Coupe echipat cu pachetul G-Power.
BMW Seria 1 M Coupe a primit un pachet nou de tuning, realizat de specialiştii de la G-Power. Aceştia i-au dezvoltat un pachet care oferă 100 CP în plus, totalizând 440 CP şi 590 Nm. Graţie nivelului superior de putere, cel mai mic model din gama M are nevoie acum de 4.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, iar viteza maximă a crescut la 300 km/h. Pachetul de modificări include un sistem de evacuare sport oferit în mai multe versiuni, o unitate ECU revizuită, un sistem de frânare mai performant şi un set de jante de aliaj de 20 inch.

Modificările sub capotă includ o nouă galerie de evacuare, un intercooler mai mare, un sistem de răcire mai performant şi noua unitate ECU reprogramată. Clienţii G-Power pot opta şi pentru un sistem de evacuare sport, cu 20% mai uşor decât cel de fabrică, graţie faptului că este construi din titaniu. Evacuările finale pot fi realizate fie din titaniu, fie din fibră de carbon, în funcţie de preferinţele clientului, spun cei de la G-Power.

Pentru a ţine în frâu cei 100 CP suplimentari, nemţii au instalat un sistem de frânare G-Power, echipate cu discuri de 396 milimetri pentru puntea faţă şi cu etrieri cu şase pistonaşe. Aderenţa este ţinută sub control de noile jante G-Power Silverstone din aliaj uşor, care au un diametru de 20 inch şi sunt îmbrăcate în anvelope Michelin.

Via Worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru