BMW Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe primesc 160 de opțiuni de culoare Individual

de Alexandru Monenciu
Luni, 23.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Clienții BMW care aleg un Seria 1 sau un Seria 2 Gran Coupe, pot să opteze acum pentru una dintre cele 160 de opțiuni de culoare BMW Individual. Mașinile "speciale" sunt asamblate la uzina din Leipzig.

Catalogul BMW Individual este dedicat clienților care doresc să-și personalizeze noua masină cu finisaje speciale și culori deosebite. De acum, chiar și modelele aflate în partea inferioară a gamei, adica Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe, pot fi comandate în finisaje de culoare Individual.

Oferta include nu mai puțin de 160 de nuanțe, inclusiv Galben Speed, Albastru San Marino, Verde Ermes, Gri Nardo, Argintiu Hockenheim, Roșu Ruby și Violet Sepia. De asamblarea acestor vehicule "speciale" se ocupă uzina din Leipzig.

Listele de comenzi pentru automobilele cu finisaje Individual sunt deja ocupate până la finalul anului, la uzina respectivă.

Dacă optează pentru o culoare Individual, clienții trebuie să știe că termenul de livrare este de aproximativ 10 săptămâni. Cei mai pretențioși își pot crea și propriile nuanțe, care vor fi folosite numai pe mașina lor.

În ciuda acestei oferte diversificate, albul și negrul continuă să fie printre cele mai populare culori pentru automobile.

via BMW

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Vin în continuare cu maimuţa de diesel ???

    Dar ceva pentru a alege culoarea la noxele din ţeava de eşapament ???

    Să fie maşina ca un inorog, iar noxele coada colorată?

    Bleah.... uzată moral pentru imaturi.
    1 17

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru