BMW Seria 3 Touring primeşte pachetul M Performance

de Bogdan Mirică
Marti, 30.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunţat că va dezvălui în cadrul Salonului de Tuning de la Essen kitul M Performance pentru actualul Seria 3 Touring.

BMW a dezvăluit astăzi un nou set de accesorii M Performance pentru actualul Seria 3 Touring. Varianta break a celui mai popular model BMW va fi expusă alături de noul kit M în cadrul Salonului Auto de la Essen, programat să-şi deschidă porţile la începutul lunii decembrie.

Kitul dezvoltat împreună cu divizia de performanţă M propune un exterior mai agresiv pentru break-ul bavarez. Lista accesoriilor include extensii pentru spoilerele faţă şi spate, jante de tip M de 20 inch, praguri laterale, o suspensie coborâtă şi un set de frâne îmbunătăţite.

Urmareste Automarket
Pentru interior, designerii M Division au optat pentru un volan sport, pedale din inox, o serie de inserţii din fibră de carbon combinate cu piele Alcantara şi numeroase elemente din inox.
Toate elementele vor încerca să ofere un aer sportiv interiorului, în acelaşi ton cu ceea ce vedem la nivelul caroseriei.

BMW s-a preocupat şi de ceea ce vor găsi sub capotă clienţii noului Seria 3 Touring. A fost vizată doar versiunea diesel echipată cu motorul de 2.0 litri. Acesta oferă în standard 184 de cai putere, însă mulţumită kitului M Performance ajunge să livreze 200 de cai.

via BMW

Comentarii (7)

  • Sa-mi trag una, ce bine arata.
    17 3
  • ..am vazut acum cateva zile un 3(stoc)....pe alb...vreau sa va spun ca....arata de mori nu mi-a venit sa cred ce bine-i vine albul...inainte de a aparea noul model ,tot trageam cu un ochi la a4 care tre recunoscut a avut intotdeauna ceva special fata de 3...ei, acum 3-ul va da concurentei bataie de cap...nu stiu ce vor scoate ,acum cei de la lexus.asteptam noul is....si de ce nu c-ul.
    11 3
  • In ultimii 20 de ani seria 3 n-a fost intrecut deloc de concurenta daca vorbim de vanzari, toata lumea vrea sa-l detroneze, deci a dat tot timpul batai de cap, nu doar de acum incolo. Iar concurenta va tremura la aparitia noului IS cum a facut-o si la aparitia noului LS, nu @mafia? Deja top-urile au fost date peste cap in clasa de lux, urmeaza clasa medie, se anunta o noua era, era Lexus.
    7 7
  • Familistii vor fi fericiti .
    6 0
  • Decebal
    Masina arata de intepenesti pana au facu oglinzile alea cu carbon. Sunt horror sau asa pare in poze
    4 2
  • toti cocalarii innebuniti de culoara alba pe BMW :)) @automarket chiar nu ati putut gasi mai mult de o poza cu seria 3 touring M performance...
    3 8
  • Tu confunzi cu M sport, la M Performance doar alb exista pana acum. Eu zic ca arata demential, am vazut un seria 3 cu pachet M Sport si pot sa zic ca arata incredibil de bine si ma bucur ca romanii nu se opresc doar la un seria 3 simplu.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru