BMW Seria 4 ar putea să nu mai primească o generație nouă

de Tiberiu Safta
Miercuri, 03.04.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unor informații neoficiale, BMW Seria 4 și versiunea de performanță M4 nu vor mai primi o generație nouă. În schimb, versiunea electrică i4 va continua să existe.

BMW Seria 4, coupe-ul de clasă medie al constructorului bavarez, ar urma să nu mai primească o generație nouă, conform unor informații neoficiale din surse apropiate mărcii. Mai exact, publicația BMW Blog crede că atât Seria 4, cât și M4 nu vor mai primi o generație nouă odată ce actuala iterație va fi retrasă din fabricație.

Generația din prezent a lui BMW Seria 4 a fost introdusă în 2020 și este oferită în 3 variante de caroserie: coupe, decapotabilă și varianta cu 4 uși Gran Coupe.

Publicația precizează că doar versiunile cu motoare termice ar urma să fie retrase în viitor. Astfel, versiunea electrică BMW i4 va continua să existe pe piață și după această generație. De altfel, publicația speculează că următoarea generație i4 ar urma să fie disponibilă în variantele coupe și cabrio, iar aceasta ar urma să fie bazată pe viitoarea arhitectură Neue Klasse.

Cel mai probabil, conform publicației separate Bimmerpost, BMW Seria 4 și M4 vor fi produse până în vara lui 2028.

Deocamdată, BMW nu a oferit nicio informație oficială cu privire la viitorul acestui model.

via BMW Blog, Bimmerpost

Comentarii (3)

  • Dizăl Rulz Forevăr
    Ceeeee????
    4 1
  • esti sado-maso si chiar vrei sa iti bati joc de tine si de viata ta, atunci o masina cu 2 usi e solutia perfecta. cei patiti stiu la ce ma refer.

    aaa, daca are 2 usi, dar si 2 locuri, precum mazda mx-5, atunci da, e ok, merge.
    6 3
  • Banditos
    La cum arata, au hotarat sa-i puna...botnita.
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru