BMW X6 M Design Edition - 100 de exemplare pentru fanii devotaţi

de Bogdan Mirică
Marti, 24.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a introdus o ediţie spcială a modelului X6 M, botezată Design. După cum o spune şi numele, ediţia specială se axează pe multe modificări estetice, dublate de un caracter exclusivist, având în vedere că vor fi produse doar 100 de unităţi.

BMW a lansat o ediţie specială a modelului X6 M, versiunea de performanţă a SUV-ului coupe. Botezată Design Edition, versiunea propusă de bavarezi va avea un caracter exclusivist, producţia sa fiind limitată la doar 100 de unităţi.

Pentru a se diferenţia cât mai bine şi pentru a atrage fanii diviziei Motorsport, BMW X6 M Design Edition propune o extensie din fibră de carbon pentru spoilerul faţă, o grilă a radiatorului vopsită în negru mat, un eleron din fibră de carbon şi un deflector complet nou. Clienţii pot opta şi pentru dungi în culorile tradiţionale BMW, care se aplică peste culoarea caroseriei şi ajută la o mai bună diferenţiere.

Esential 100 de exemplare BMW X6 M Design Edition vor fi produse.
555 de cai putere oferă versiunea standard a actualului BMW X6 M.
În interior, planşa de bord a fost personalizată cu piele în culorile negru şi roşu Mugello, iar scaunele beneficiază de tapiţerie Merino în două nuanţe.
Nu lipseşte plasticul lucios Piano şi nici cusăturile contrastante roşu Mugello. Pentru a evidenţia caracterul exclusivist, BMW a inserat o plăcuţă cu numărul unic al exemplarului.

Nu există modificări sub capotă, ceea ce înseamnă că SUV-ul coupe va fi animat de acelaşi motor V8 de 4.4 litri şi 555 de cai putere. Performanţele rămân şi ele aceleaşi: acceleraţia de la 0 la 100 de km/h în 4.7 secunde şi viteza maximă de 250 km/h.

via BMW

Comentarii (2)

  • o struto-camila care nu are nici o legatura cu spiritul M.
    7 5
  • Hai cu urmatoarea generatie, ca deja asta nu mai prezinta prea mare interes...
    5 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru