Brabus semnează primul pachet de modificări pentru noul Mercedes-Benz Clasa S

de Alexandru Monenciu
Joi, 15.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brabus a dezvoltat un pachet de modificări pentru noua generație Mercedes-Benz Clasa S. Acesta include atât îmbunătățiri estetice, cât și mai multă putere pentru versiunile S500 și S400 d.

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S a debutat, cu surle și trâmbițe, în toamna anului trecut. Primele exemplare au început să fie deja surprinse pe șosele, prilej numai bun pentru cei de la Brabus să anunțe lansarea unui pachet de modificări pentru limuzina germană.

Înainte de toate, compania de tuning propune un pachet estetic format dintr-un spoiler față nou, jante forjate cu dimensiuni cuprinse între 19 și 21 de inch, inserție pentru bara spate, terminații negre pentru sistemul de evacuare și o aripă spate din fibră de carbon. Aceasta din urmă va fi disponibilă ulterior.

Pentru interior, Brabus a pregătit tapițerii noi din piele, cusături contrastante, ornamente din carbon și embleme care îți amintesc faptul că ai de-a face cu un Clasa S special.

În ceea ce privește îmbunătățirile de ordin tehnic, Brabus a dezvoltat modulul B50-500 PowerXtra pentru versiunea S500 4Matic. Aceasta crește puterea motorului la 500 CP (+65) și 590 Nm cuplu (+70).

În aceste condiții, limuzina atinge 100 de km/h în 4.7 secunde, iar viteza maximă rămâne limitată la 250 km/h.

Un modul asemănător a primit și versiunea S400 d 4Matic. Cu el instalat, motorul diesel dezvoltă 370 CP și 750 Nm la 2.500 de rotații pe minut. Repriza 0-100 km/h durează 5.2 secunde.

Pe viitor, nemții vor dezvolta astfel de module și pentru celelalte motorizări, inclusiv pentru versiunea hibrid.

via Brabus

Comentarii (2)

  • Adrian
    Dar oare ce-o sa se aleaga de astia cu tuningul lor in noua era electrica?
    Apropo, a lansat vreunul ceva electric tunat?
    7 1
  • @Adrian
    la astea electrice nu exista tuning, doar update de soft.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru