Brabus stoarce 850 de cai putere din actualul Mercedes E63 AMG

de Bogdan Mirică
Miercuri, 14.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brabus a prezentat un pachet de tuning pentru actualul E63 AMG. Modelul de performanţă ajunge să dezvolte 850 de cai putere şi să garanteze o viteză maximă de 350 de km/h.

Brabus îşi extinde oferta de pachete de tuning pentru actualul Mercedes E63 AMG cu un pachet care promite performanţe impresionante. Botezat 850 6.0 BiTurbo, kitul anunţat de casa de tuning germană vine în primul rând cu o serie de modificări estetice.

Aici includem elemente din fibră de carbon, cum ar fi buza pentru spoilerul faţă şi deflectorul posterior. Look-ul agresiv este completat de jante Monoblock de 20 de inch, încălţate cu pneuri Yokohama, Pirelli şi Continental. Interiorul este şi el personalizat cu tapiţerie din piele şi inserţii din fibră de carbon.

Cele mai importante modificări au loc sub capotă, acolo unde motorul standard V8 de 5.5 litri a primit o capacitate mai mare, de 5.9 litri, şi o serie de alte îmbunătăţiri importante. Rezultatul? O putere totală de 850 de cai şi un cuplu motor limitat electronic la 1150 de Nm.

Esential 3.7 secunde sunt necesare pentru a atinge 100 de km/h
Cuplat la o transmisie automată MCT Speedshift cu şapte rapoarte, sedanul poate atinge 100 de km/h în 3.7 secunde.
Timpul scade la numai 3.1 secunde atunci când E63 AMG vine echipat şi cu tracţiunea integrală 4Matic.
În funcţie de pneurile alese şi de setarea limitatorului de viteză, Brabus 850 6.0 BiTurbo poate ajunge chiar şi la 350 de km/h.

Comentarii (2)

  • Andrei
    Asphalt brennt, o masina ce pune accent pe finisaje si refinisaje.
    0 0
  • limitat electronic la 1150nm. sunt curios la cat ajunge si cat poate trage cu cuplul asta, atat timp cat touareg r50 cu 750nm trage boeing 747 dupa el. probabil poate remorca guvernul cu tot cu componentii sai si sa-l duca cat mai departe cu 350 kmh.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru