Bugatti a publicat un teaser misterios: constructorul pregătește o nouă lansare

de Daniel Popescu
Marti, 20.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti a publicat pe site-ul oficial un teaser misterios care sugerează o lansare în perioada următoare. Constructorul menționează doar că prezentarea oficială va avea loc în curând.

Bugatti pregătește o nouă lansare pentru perioada următoare. Constructorul deținut de Grupul Volkswagen a publicat un teaser misterios pe site-ul său oficial. Imaginea pare să arate semnătura luminoasă a stopurilor în forma literei X.

Din păcate, Bugatti nu oferă niciun fel de detalii despre acest teaser, care este însoțit doar de mențiunea "Cum ar fi dacă...? Premiera mondială va avea loc în curând".

Pe de altă parte, publicația Supercar Blog susține pe baza unor surse interne că Bugatti intenționează să lanseze un model unicat pentru circuit care ar urma să fie prezentat până la sfârșitul lunii octombrie.

În plus, sursa citată menționează că acest model unicat ar urma să preia motorul de 8.0 litri și 1.600 de cai putere disponibil pe Chiron Super Sport 300+.

Cu numai o lună în urmă, presa internațională a relatat că Grupul Volkswagen intenționează să vândă brandul Bugatti către producătorul croat Rimac. Tranzacția ar fi fost aprobată deja de șefii VW și ar avea nevoie și de acordul Consiliului de Administrație al grupului german.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru