Bugatti a redeschis uzina din Molsheim: producătorul de hypercar-uri a pregătit o serie de măsuri speciale pentru protecția angajaților

de Cornel Șocariciu
Luni, 04.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti a anunțat că a reluat activitatea la uzina din Molsheim. Pentru ca procesele să revină la normal într-un timp cât mai scurt, oficialii au pregătit un pachet de măsuri pentru protejarea angajaților.

În ultimele săptămâni, mai multe state din Europa au luat o serie de măsuri pentru relaxarea regulilor impuse la începutul pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Odată cu aceste decizii, producătorii auto au pus în aplicare o serie de planuri pentru redeschiderea uzinelor.

Bugatti a anunțat că începând de astăzi, 4 mai, a fost reluată activitatea la fabrica din Molsheim. Așa cum era de așteptat, oficialii companiei anunță că au pregătit o serie de măsuri speciale pentru protecția angajaților, astfel încât procesele să reintre într-un ritm normal într-o perioadă de timp cât mai scurtă. 

"Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că angajații lucrează în siguranță. Acolo unde a fost posibil, am permis angajaților să continue munca de acasă, astfel încât să avem un număr cât mai mic de persoane în uzină. Am reluat producția, iar acesta este un semn important atât pentru angajați, cât și pentru clienți", a declarat Stephan Winkelmann, președintele Bugatti.

În ultimele săptămâni, o echipă din cadrul Bugatti a pregătit un set de reguli care țin cont atât de cerințele impuse de guvernul francez, cât și de recomandările experților.

Fiecare angajat va fi echipat cu o mască de protecție pe care este obligat să o poarte chiar dacă este respectată și distanța minimă de 1.5 metri. Au fost introduse o serie de reguli noi în ceea ce privește igiena, iar echipamentele folosite vor fi dezinfectate înainte și după utilizarea lor.

Oficialii Bugatti spun că au încercat să limiteze numărul livrărilor, iar preluarea și predarea bunurilor sau a pieselor ar urma să aibă loc fără interacțiune directă. În continuare, ședințele vor avea loc sub forma conferințelor telefonice sau video.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru