Bugatti lansează o masă de biliard, fabricată din aluminiu și carbon. Costă 250.000 de euro

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 05.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti lansează o masă de biliard la fel de exclusivistă ca și mașinile sale. Aceasta este fabricată din aluminiu și fibră de carbon, iar producția va fi limitată la doar 30 de exemplare.

Bugatti Lifestyle este colecția care le permite aproape tuturor să dețină o piesă de îmbrăcăminte, un ceas sau o boxă inscripționată cu logo-ul producătorului din Molsheim.

Acum, această colecție a fost îmbogățită cu o masă de biliard, la fel de exclusivistă ca mașinile create în atelierul Bugatti. Aceasta a fost dezvoltată împreună cu specialiștii IXO (o companie producătoare de componente din fibră de carbon) și va fi replicată în doar 30 de exemplare.

Fiecare va costa cel puțin 250.000 de euro. Scheletul este confecționat din aluminiu și titan, iar "corpul" este din fibră de carbon. Buzunarele din inox sunt căptușite cu piele, iar francezii susțin că respectă toate standardele unei mese de biliard folosite în competițiile oficiale.

Nu lipsește emblema producătorului francez de automobile. Un display de 13 inch, cu touchscreen, îi ajută pe jucători să țină scorul, iar capătul tacurilor este confecționat din aluminiu și are același design ca și butoanele dintr-o mașină Bugatti.

Odată cu masa, clienții vor primi mai multe accesorii și un USB care include imagini și clipuri video din timpul fabricației.

Opțional, masa de biliard poate fi echipată cu un sistem automat de corectare a nivelului, pentru a fi mereu dreaptă, spre exemplu dacă clientul alege să o instaleze pe un iaht.

Poziția este reglată în 5 milisecunde și fără vibrații.

via Bugatti

Comentarii (2)

  • Nătăfleață
    Voiam sa comentez ceva nasol dar iar apar unii pe aici sa ma faca saracan si sa-mi spuna ca sunt strugurii acrii si sa ma trimita sa-mi vad de rabla mea second.
    11 4
  • Ma scuzati
    *acri.
    8 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru