Bugatti pregătește un hypercar de 18 milioane de dolari: unicul exemplar, așteptat la Geneva

de Paul Cosma
Miercuri, 20.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti se pregătește să prezinte un hypercar ce va fi dedicat lui Ferdinand Piech, fostul președinte al grupului Volkswagen. Unicul exemplar va avea o valoare de 18 milioane de dolari și va fi prezentat în cadrul salonului de la Geneva, potrivit unor informații neoficiale.

Bugatti împlinește 110 de ani de existență, iar evenimentul va fi sărbătorit cu ediția limitată Chiron Sport "110 ans Bugatti".

Mai precis, Bugatti va asambla 20 de unități Chiron Sport în versiunea "110 ans Bugatti" (foto), iar tema aleasă de oficiali are la bază culorile drapelului Franței.

Nu este singurul proiect pregătit de marca franceză pentru sărbătorirea celor 110 ani de istorie. Bugatti se pregătește să prezinte un hypercar de 18 milioane de dolari cu ocazia salonului de la Geneva, potrivit unor informații neoficiale.

Unicul exemplar va fi construit și dedicat lui Ferdinand Piech, fostul președinte al grupului Volkswagen și artizanul succesului obținut de compania germană.

Noul hypercar ar urma să fie construit pe baza lui Bugatti Chiron și ar urma să beneficieze de același motor W16 de 8.0 litri care produce 1.500 de cai putere și 1.600 Nm. 

Via Automotive News

Comentarii (4)

  • Corocsenie Adrian
    Bravo VAG ! Luati-le banii la fraieri pe editii limitate. Voi fabricati unul cu 500 de mii de euro si il vindeti cu 18 milioane ! Mega bussines. Doar asa se recupereaza amenzile alea :))
    15 2
  • stai calm....criticii de la articolul cu noua mazda 3 deja si-au rezervat cate 2 chiroane (sa tina capacul).

    Putere, cuplu si acceleratie.
    9 2
  • Cristi
    Parca i prea de tot,18M??? Clar mega business!
    3 0
  • hazard
    nu mai bociti si puneti mana si munciti ca sa aveti bani de anvelope noi, de revizii la timp, trebuie sa va intretineti "bolizii" cu care carati merele la piata.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru