Bugatti publică un teaser cu un model din trecut care nu a intrat niciodată în producție

de Tiberiu Safta
Marti, 20.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti a publicat un teaser neobișnuit cu un model din trecut. Acesta nu a intrat niciodată în producție, iar Bugatti spune că este vorba despre un exemplar cu totul special.

Înainte de sfârșit de an, constructorul francez de modele de performanță ne pregătește o nouă surpriză de proporții cu un model special. Pentru asta, Bugatti ne oferă un teaser total neobișnuit. Asta pentru că mașina care se ascunde sub husa din imagine nu este un viitor model, ci mai degrabă un model din trecut care nu a intrat niciodată în producție.

Din ceea ce se poate vedea în imagini, se pare că ar fi vorba despre o versiune modificată a lui Chiron. Modelul este descris de marca franceză ca fiind un "automobil unic care nu a ajuns niciodată în producție."

Așteptarea nu va dura mult timp, deoarece modelul va fi dezvăluit în 21 decembrie, în cadrul unei licitații organizate de RM Sotheby’s. Nu se știe dacă mașina va fi scoasă la vânzare.

via Bugatti

Comentarii (1)

  • Dinozaurii auto cu teaser, concepte, impotenţă şi gargară

    Mda
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru