Bugatti refuză cererile pentru modele speciale din partea clienților: “Feedback-ul este important, dar noi stabilim strategia”

de Paul Cosma
Joi, 29.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti susține că nu acceptă cereri din partea clienților pentru anumite proiecte speciale, cum ar fi exemplarele unicat. Constructorul afirmă că feedback-ul clienților este important, însă aceștia nu dictează strategia companiei.

În 2019, Bugatti aniversează 110 de ani de la înființarea companiei, acest moment fiind marcat de lansarea lui Centodieci, un hypercar inspirat de celebrul EB110. Noul Centodieci va fi asamblat în doar 10 unități, iar prețul de pornire anunțat de compania din Molsheim va fi de 8 milioane de euro.

Toate exemplarele au fost deja vândute, iar șefii companiei au făcut câteva precizări cu privire la strategia Bugatti.

Pierre Rommelfanger, directorul pentru proiectele speciale susține că Bugatti nu acceptă cereri din partea clienților pentru dezvoltarea unor exemplare unicat sau pentru ediții speciale ale unor modele deja lansate.

Oficialul susține că feedback-ul clienților este important, însă nu decisiv cu privire la produsele ce vor fi lansate ulterior. Totodată, Rommelfanger afirmă că Bugatti refuză dezvoltarea unor modele pentru anumiți clienți indiferent de prețul oferit.

După hypercar-uri precum Divo (în 2018) și Centodieci (în 2019), Bugatti spune că va fi dificil să mențină ritmul de lansări speciale în următorii ani.

Via Autocar

Comentarii (2)

  • pacat, mi-ar fi placut sa ofere un tuning la motor (un 25CP in plus) sau macar unul exterior: un ou kinder in antena, o codita de iepure la oglinda, o cruciulita, o maslina...

    pacat, mare pacat...au pierdut in client
    6 2
  • Monica
    Just 1 cup of this tomorrow morning will burn 3lbs of belly fat

    If you still haven't tried this, you’re going to want to add this to your morning routine
    Drinking 1 cup of this yummy hot beverage in the A.M. sets up your metabolism to burn more fat than 45 exhausting minutes on the treadmill.

    In fact, some folks are losing up to 25 Lbs of fat in just 19 days by drinking it daily every morning.

    Plus, it’s really simple to make right in your own kitchen.

    Take a look for yourself: http://www.fatbellyfix.xyz
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru