Cadou autohton pentru aniversarea de 60 de ani a modelului Fiat 500: 60 de fotografii cu modelul italian pe străzile din România

de Bogdan Mirică
Vineri, 07.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un fotograf român a adunat 60 de fotografii cu Fiat 500 în traficul din România pentru a sărbători cei 60 de ani pe care modelul italian îi sărbătorește în 2017.

Este una dintre cele mai populare mașini de pe piață și cea care a reușit să țină pe linia de plutire marca Fiat în ultimii ani.

Micul Fiat 500 este un adevărat simbol pentru brand, fiind alături de europeni încă din anul 1957. Prin urmare, în 2017, citadina din Peninsulă sărbătorește 60 de ani de existență. O vârstă venerabilă, care îi face pe fanii săi să îl iubească și mai mult.

Și în România s-au găsit mulți clienți care au făcut o pasiune pentru actuala generație 500. Drept dovadă, abundența exemplarelor pe străzile de la noi. Un fotograf s-a gândit să imortalizeze această pasiune a românilor pentru Fiat 500 și a pregătit 60 de fotografii care surprind modelul italian pe străzile orașelor București, Cluj, Constanța și Iași.

Înarmat mereu cu un aparat foto, Matei Edu s-a întrebat câte fotografii cu modelul italian ar putea aduna într-un an pe străzile autohtone. Așa a început totul. Și de la pasiunea pentru model, bineînțeles.

A strâns peste 200 de imagini în intervalul 2016-2017.

Acum, când Fiat 500 a împlinit 60 de ani de existență, s-a gândit să marcheze aniversarea cu 60 de fotografii din trafic. A reușit să surprindă ideile de personalizare ale publicului de la noi, dar și câteva exemplare Abarth și ediții speciale precum Gucci sau Diesel.

Comentarii (5)

  • O idee draguta, pentru o adevarata legenda a industriei auto. Dar nu ma pot abtine sa nu va intreb, 60 de poze din service nu aveti? :))
    4 4
  • Avand in vedere faptul ca vorbim de o aniversare de 60 de ani, nu ar fi stricat sa fotografiati si un model din prima generatie. Cred ca daca v-ati fi straduit putin ati fi gasit unujl macar. Masina asta a existat in Romania si in perioada comunista ...
    3 1
  • @Misha....e reclama, ce n-ai priceput? :)
    1 0
  • Vianu

    Am priceput, dar ... chiar si asa ...O reclama facuta in jurul unei aniversari de la care lipseste aniversatul insusi, mi se para o dovada de lipsa de imaginatie ...
    3 0
  • Da, și eu aș fi vrut să văd imagini cu pirmul 500 și evoluția sa până în '75. Cel din zilele noastre nu mă prea încântă, așa cum nu mă încântă nici noul Beetle. Cel mai tare m-am amuzat când, acum câțiva ani, am văzut pe net o poză cu noul Fiat 500, iarna, echipat cu lanțuri antiderapante. Acestea erau montate pe puntea spate!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru