Cea mai scumpă excursie din lume a fost gândită de Land Rover: 130.000 de euro de persoană pentru 21 de zile de lux

de Bogdan Mirică
Joi, 04.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a pregătit o excursie de lux, care costă 130.000 de euro. De persoană. Scopul ei este acela de a marca debutul celui mai scump Range Rover creat vreodată, SVAutobiography.

Vă gândeați probabil că o croazieră în jurul lumii sau o lună în insule exotice pot fi vacanțe de lux? Greșit. Adevărata vacanță de lux abia a fost inventată și are în prim plan un constructor auto. Land Rover și agenția britanică de turism Abercrombie&Kent au pus la cale o expriență memorabilă, care va scoate din buzunarele doritorilor o sumă exorbitantă de 100.000 de lire, echivalentul a 131.000 de euro.

O să vă întrebați, probabil, de ce costă atât și ce caută Land Rover în ecuație. Ideea excursiei este aceea de a le oferi oamenilor șansa să conducă un Range Rover SVAutobiography, cel mai scump model produs vreodată de constructorul britanic, în locuri exotice.

Itinerariul se întinde pe durata a 21 de zile, așa că ar fi bine să vă păstrați toate zilele de concediu. Mai apoi trebuie să mergeți să vă faceți și un pașaport, pentru că traseul include cinci continente și opt țări. Când ați rezolvat toate aceste probleme vă mai rămân de achitat cei 130.000 de euro de persoană, însă faptul că trebuie să mergeți în Monaco, Abu Dhabi, Londra sau magazinele Harrods pentru a plăti, s-ar putea să vă mai mănânce câteva zile de concediu.

După ce le-ați rezolvat pe toate, răsplata este pe măsura efortului: vă puteți bucura de nouă dintre cele mai scumpe hoteluri din lume.

Picnic pe ghețar și parfum personalizat

Esential 131.000 de euro costă excursia propusă de Land Rover.
21 de zile durează vacanța propusă de englezi.
8 țări vor fi vizitate de-a lungul celor 21 de zile.
Călătoria începe în Europa, pe drumurile sinuoase de lângă Monaco, trecând prin Portofino și sfârșind la salba de lacuri a Italiei.
Cazarea se va face la Villa d`Este, adică acolo unde are loc anual concursul de eleganță și în cabana San Lorenzo Mountain Lodge, amplasată într-o zonă izolată.

În program mai sunt incluse un picnic pe unul dintre ghețarii Alpilor (transportul cu elicopterul este inclus) și un atelier de creare a parfumului propriu în regiunea franceză Provence.

Excursie în munții Atlas și cină la restaurantul lui Richard Branson

A doua parte a călătoriei îi duce pe clienți în Marrakech pentru o ședere de trei nopți la hotelul Royal Mansour. Vor exista excursii în deșertul Quarzazate, o urcare pe munții Atlas și o cină la restaurantul Kasbah Tamadot, aparținând miliardarului Richard Branson.

Plimbare prin canioanele americane

Partea a treia se desfășoară în deșertul din Arizona, în interiorul unui resort Amangiri din Utah, cu vedere la Grand Saircase – Escalante National Monument. Resortul este construit în jurul unei piscine și oferă acces facil la clasicele canioane americane. De altfel, excursioniștii vor avea acces și în canionul Antelope, unde vor putea face escaladă. Cina va fi luată sub cerul plin de stele, iar micul dejun va fi servit în Parcul Național Zion.

Explorarea cosmosului în Chile

Din Statele Unite clienții vor ajunge apoi în Chile, pentru a experimenta deșertul Atacama în cabana de lux Awasi.

Excursiile din zonă presupun și o deplasare la telescopul de un miliard de dolari al Observatorului Alamo. Acesta oferă o adevărată lecție de formare a cosmosului.

Acces VIP la Opera din Sydney

Ultima parte a excursiei de lux se va consuma în Sydney. Aici, clienții vor sta la Park Hyatt, după ce se vor fi bucurat de blete VIP și acces în culisele Operei din Sydney. A doua zi este programată o excursie în Tazmania, unde vor avea ocazia să ia cina într-un estuar, în apă până la genunchi, savurând scoici și vinuri franțuzești.

Bineînțeles, în toate aceste locuri, clienții vor avea la dispoziție zile dedicate expedițiilor off-road cu Range Rover SVAutobiography. Mașina va fi prezentă pe toate cele cinci continente și le va oferi pasagerilor o experiență de lux într-un mediu ostil.

Comentarii (1)

  • ...resort Amangiri....

    am o indoiala ca targetul de citittori ai AutoMarket sunt in majoritatea cazurilor cei care isi permit o astfel de vacanta si sunt mai obisnuiti cu "resorturile".

    si isi iau zile de "concediu".
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru