Cel mai bătrân client Seat a cumpărat un Mii la 94 de ani

de Bogdan Mirică
Vineri, 10.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Kearns este un fost poștaș din Irlanda care și-a achiziționat recent un Seat Mii. Irlandezul are 94 de ani și încă iubește să conducă.

SEAT se poate lăuda cu unul dintre cei mai longevivi clienți existenți în prezent la nivel mondial. Marca spaniolă a comercializat recent un Seat Mii, modelul urban, frate de platformă cu Volkswagen Up”, unui irlandez în vârstă de 94 de ani.

Numele său este Michael Kearns și se pare că plăcerea de a conduce nu i-a dispărut nici până la această vârstă. Fost poștaș, Kearns și-a achiziționat un Seat Mii pentru a-l ajuta să se deplaseze mai ușor în micul sătuc Killeagh.

Bătrânul de 94 de ani susține că a ales o mașină de mici dimensiuni pentru că distanțele pe care le parcurge sunt destul de scurte: vizite de familie, drumuri la plajă sau vizite la biserică. De asemenea, Kearns recunoaște că de multe ori conduce doar din pasiune.

Comentarii (4)

  • Ivanoff
    Superb ! Eu in locul lui imi cumparam direct Passat B8, o masina care are ''grija'' sa NU iti creasca tensiunea cand te uiti la designul ei sters si anost. O masina careia trebuie sa-ti faci timp , iar odata iesit la pensie ai timp sa o duci dintr-un service intr-altul pt diverse asistente tehnice .
    29 20
  • @Ivanoff, ai o bila alba de la mine. M-ai facut sa rad copios cand ti-am citit comul =))))))
    15 8
  • Iulian
    Radem,glumim.....dar e groasa.....pe langa partea amuzanta sa ii spunem asa,ar trebui sa vedem si partea trista.....nu stiu cati pensionari de-ai nostrii care au lucrat o viata la posta isi pot permite o masina noua ,care costa cam 10 mii......
    12 0
  • @ivanoff: si pe mine m-ai facut sa rad si mi-ai inveselit dimineata :)
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru