Cel mai nou centru autorizat BMW din Satu Mare te invită să testezi Seria 7 şi vrea să instaleze o staţie de încărcare pentru maşini electrice

de Daniel Popescu
Joi, 14.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW va deschide în Satu Mare un centru autorizat care cu ocazia lansării te invită să testezi un Seria 7 şi promite să instaleze o staţie pentru încărcarea maşinilor electrice.

La sfârşitul acestei săptămâni, BMW îşi va extinde reţeaua de centre autorizate cu o nouă unitate care va fi inaugurată în 15 aprilie în Satu Mare.

Pe numele său Group West Motors, noul centru autorizat include un showroom şi un centru de automobile rulate BMW Premium Selection, dar şi o zonă de service cu o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi care permite lucrări simultane la 12 maşini.

Evenimentul de lansare va avea loc în weekendul 15-17 aprilie, când participanţii vor avea oportunitatea de a testa modele precum BMW Seria 7, BMW X1 sau BMW 330e plug-in hybrid. În plus, centrul intenţionează ca, la un moment dat, să instaleze o staţie pentru încărcarea maşinilor electrice.

Urmareste Automarket
"Dezvoltăm noi soluţii de comunicare online, inclusiv un nou car-configurator mult mai detaliat şi cu informaţii complete despre fiecare opţional.
Am venit cu noi concepte în showroom-uri, aşa cum este "product genius", un specialist care explică în detaliu tehnologiile mărcii, sau configuratorul pe televizor 3D. În service, investim în noi programe care să aducă un plus de calitate şi să reducă costurile pentru clienţi, aşa cum este Advance Body Repair”
, spune Wolfgang Schulz, director general BMW Group România.

Centrul autorizat Group West Motors îşi propune ca până la sfârşitul acestui an să vândă 30 de maşini noi şi 15 maşini rulate, iar obiectivul pe termen lung este atingerea unui prag de vânzări de 100 de unităţi pe an.

Via BMW

Comentarii (10)

  • Tembeli...cine draq cumpara in Satu Mare BMW ? In loc sa deschida la Valcea unde sunt cele mai multe BMW_uri pe metru patrat si cap de locuitor din lume iar cererea e imensa, ei fac in Satu Mare auzi :)))....ce oameni ma....
    13 14
  • Diron Bandic Mihalcea
    Mare branza 1 Am testat noul Seria 7 pana cum de 3 -4 ori . Un kkt de masina , net inferior lui Lexus LS.
    3 26
  • "seria 7 un kkt" spuse madalescu pe automarket, in timp ce se urca in logan, ca sa mearga sa ia vidanja de la periferie
    25 2
  • @scorpion
    N-ai inteles nimic ! Mai ai de tras.
    5 5
  • Diron Bandic Mihalcea
    @lorinczi.thomas. Eu nu ma numesc Madalescu. Numele meu este cel scris ca pseudonim, daca vrei iti dau si FB-ul ;) . Nu am Dacia Logan, fiindca nu imi permit aceasta masina, in schimb detin o DAcia Nova . Si Da, seria 7 este un KKt de masina pe langa LExus LS pe care l-am testat.
    3 19
  • Diron Bandic Mihalcea
    Madalineasco...ne lasi ma cu minciunile astea. Numele asta nici nu exista pe facebook :)))
    LS-ul ala e de cand lumea si pamantul aparut. Nu poti compara o masina de un an cu una din 2013 mai ales in categoria limuzinelor unde tehnologia se dubleaza cu o generatie noua aparuta. Hai pa pa si joc de glezne ! De aia se vinde asa bine LS_ul in comparatie cu S class A8 si seria 7. De bun ce e :))))
    15 2
  • @madalescu obsedat
    Nu am ce nick sa incurc ca nu folosesc ca tine 10000 de conturi si nume anonime inventate. Am unul oficial si asta e. Atunci nu eram logat si mi-a fost lene sa ma loghez si am pus un nume oarecare. Dar ce sa pricepi tu ... esti cam taunasi...
    10 2
  • pt cei care...
    nu s-au prins de aluzia scorpionului negru si l-au minusat: asa e cum spune el, in VL e plin de BMW-uri, cu mentiunea ca peste 90% sunt sh-uri luate din afara, mai noi, mai vechi...

    Desi acum daca stau sa ma gandesc nu cred ca ar duce-o rau un dealer BMW in VL. Audi si MB sunt prezente, de ce nu si BMW? Poate doar concurenta interna de retea sa-i faca zile grele, ca avem BMW aproape: si la Pitesti si la Sibiu.
    3 2
  • @scorpion
    Cum cine cumpără? Crezi tu că nu sunt destui retardați de 21 de ani care știu deja că BMW-urile e cele mai bune?
    Ia și citește aici :http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3720760
    Deci când la 21 de ani ai Bmw și mergi cu peste 200 km/h trebuie să fii super meseriaș.
    După cum se știe, cei ce își iau Bmw, NU RESPECTĂ NIMIC, NICI LEGEA NICI PE CEILALȚI PARTICIPANȚI LA TRAFIC. Sunt niște BOI, niște tâmpiți și niște cocalari obosiți care apar mereu la știri negative.
    0 1
  • @pupaciosii de seria 7
    http://www.reuters.com/article/us-bmw-recall-idUSKCN0XB1LX
    Adică dai o căruță de bani pe un căcat de mașină în care poți muri oricând pentru că nu se deschide airbagul. Jenant, mai ales având în vedere frecvența cu care BMW intră în coliziuni cu alte mașini sau pomi, ziduri, etc...
    Rusinica, oare când se vor lumina unii ca germanii fac doar reclame pentru mașini și nu mașini adevărate.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru