Cine este noua Honda ZR-V? Modelul debarcă în Europa cu motor hibrid

de Alexandru Monenciu
Vineri, 12.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda ZR-V va fi disponibil și pe Bătrânul Continent, urmând să fie poziționat în gamă între HR-V și CR-V. Debutul pe piața europeană este programat pentru toamna acestui an.

Honda ZR-V este geamănul versiunii pentru America de Nord a lui HR-V. SUV-ul care până acum a fost comercializat în Japonia, Australia și China ajunge și în Europa, unde urmează să fie poziționat între HR-V și CR-V.

Europeanul ZR-V seamănă izbitor cu americanul HR-V, dar sunt câteva diferențe la nivelul farurilor și a spoilerelor. În spate au fost montate două terminații pentru sistemul de evacuare.

La interior, pasagerii vor regăsi un display central de 9 inch, un instrumentar digital de bord și o serie de porturi de încărcare pentru dispozitivele inteligente. Cu bancheta rabatată, portbagajul are un volum de încărcare de 1.291 litri.

Honda ZR-V împărtășește platforma cu Civic și în Europa este disponibilă cu o singură motorizare hibrid. Motorul de 2.0 litri, pe benzină, lucrează alături de 2 unități electrice pentru a dezvolta 184 CP și 315 Nm.

Constructorul nipon promite o ținută de drum similară cu hatchback-urile sport. Pe puntea spate a fost instalată o suspensie multi-link.

Așa cum spuneam, debutul pe piața europeană este programat pentru toamna acestui an.

via Honda

Comentarii (2)

  • Banditos
    frumos, iar Civicul il astepti 1 an si doar intr-o singura versiune (de top)
    3 6
  • Mai bine nu mai debarcă

    Bleah
    2 14

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru