Honda Europa

Miercuri, 17 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

Honda nu se grăbește cu electricele: Europa nu va fi pregătită până în 2040

Constructorul japonez este de părere că Europa nu este pregătită complet pentru tranziția către mașinile electrice. De aceea, Honda va continua să vândă modele hibride pe Bătrânul Continent cel puțin până în 2040.
Vineri, 12 Mai 2023 | Modele noi

Cine este noua Honda ZR-V? Modelul debarcă în Europa cu motor hibrid

Honda ZR-V va fi disponibil și pe Bătrânul Continent, urmând să fie poziționat în gamă între HR-V și CR-V. Debutul pe piața europeană este programat pentru toamna acestui an.
Vineri, 12 Mai 2023 | Modele noi

Încă o electrică Honda pentru Europa: este un SUV, rival pentru Peugeot 2008

Constructorul japonez de automobile prezintă o nouă electrică pentru piața europeană. SUV-ul e:Ny1 dispune de 204 CP și va rival pentru Peugeot e-2008 și Hyundai Kona Electric.
Marti, 18 Februarie 2014 | General

Honda Insight şi CR-Z părăsesc oficial piaţa din Europa

Honda a anunţat că va retrage de pe piaţa europeană modelele hibride Insight şi CR-Z, după ce vânzările au scăzut dramatic în 2013.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Modele noi

Honda va lansa un SUV de segment B în Europa în 2015

Honda Vezel, SUV-ul de clasă mică al japonezilor, este aşteptat să debuteze pe piaţa din Europa în 2015. Vezel va fi un model global, urmând să aibă acelaşi design pe toate pieţele pe care va fi comercializat.

Tag-uri similare

Honda, modele noi Honda, noutati Honda, vanzari Honda, Honda Europa, Honda Vezel, SUV Honda, crossover Honda, Honda Vezel 2015, SUVuri Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru