Citroen a comercializat 50.000 de unități C5 Aircross în 6 luni de la lansare: francezii au cea mai mare creștere a vânzărilor la nivel european, în prima jumătate din 2019

de Paul Cosma
Miercuri, 17.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a vândut 50.000 de unități C5 Aircross în cele 6 luni de la lansarea pe piață a modelului. Cu ajutorul SUV-ului, brandul francez are cea mai mare creștere a vânzărilor la nivel european, în prima jumătate din 2019, într-un top format din cei mai importanți 12 producători auto.

După lansarea din ianuarie 2019, Citroen C5 Aircross a reușit să înregistreze deja vânzări de 50.000 de exemplare și a contribuit decisiv la o primă jumătate de an foarte bună pentru producătorul francez.

La nivel european, Citroen a avut cea mai mare creștere a vânzărilor în primele șase luni ale anului, fiind pe primul loc într-un clasament al celor mai importanți 12 producători auto.

C5 Aircross este al treilea cel mai bine vândut model Citroen, după C3 și C3 Aircross, în perioada menționată. Potrivit Citroen, SUV-urile reprezintă circa 25% din vânzările sale globale, în prima jumătate a lui 2019.

Via Citroen

Comentarii (2)

  • Daca i-ar pune si 4x4...
    3 5
  • N-are nevoie de 4x4. 95% din clienti folosesc masinile astea la fel ca pe un Golf
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru