Colaborarea dintre Bentley și Breitling dă naștere unui nou ceas. Producție limitată și preț de 49.000 de euro

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 07.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ceasul Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition este cel mai nou fruct al colaborării dintre constructorul britanic de automobile și Breitling.

În 2002, elvețienii de la Breitling au confecționat ceasul integrat în bordul modelului Bentley Continental GT. Un an mai târziu, cele două companii au început o colaborare pe termen lung, una de pe urma căreia profită mai ales pasionații de ceasuri.

Cel mai nou fruct al acestei colaborări poartă numele de Premier B21 Chronograph Tourbillon 42 Bentley Limited Edition. Este vorba despre un ceas cu mecanism tourbillon, o interpretare modernă a ceasurilor de mână Breitling Premier din anii '40.

Carcasa cu diametrul de 42 milimetri este fabricată din aur roșu, de 18k, cureaua este din piele de aligator, fundalul Verde British Racing face trimitere la Bentley, iar spatele transparent lasă mecanismul la vedere. Potrivit specificațiilor tehnice, ceasul are o rezervă de energie de 55 de ore și este rezistent la apă (până la o adâncime de 100 de metri).

Producția noului ceas Breitling-Bentley este limitată la 25 de exemplare și costă 49.000 de euro în Europa.

via Bentley

Comentarii (1)

  • Adrian
    50 000 euro? Pe bune? Pai ala care se plimba in Bentley se uita la ceasuri de la 200 000 in sus tata. 50 000 e masinuta aia facuta de RR pentru nepotul de 3 ani al posesorului de Bentley.
    Stiu pe cineva in Romania care a inchis magazinul cu ceasuri (acum 10 ani) pentru ca majoritatea clientelei cerea ceasuri de peste 200 000 euro, iar el nu-si permitea. Produsele lui se invarteau intre 5 000 si 50 000 euro, mult pentru omul de rand, prea putin pentru cei cu bani.
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru