Conceptul Hyundai Santa Cruz Crossover va avea o versiune de serie: pick-up-ul producătorului asiatic va debuta în 2020

de Cornel Șocariciu
Luni, 03.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai pregătește lansarea unui pick-up. Noul model dezvoltat de constructorul sud-coreean va avea la bază conceptul Santa Cruz Crossover și ar urma să debuteze în 2020.

La începutul anului 2015, Hyundai a prezentat conceptul Santa Cruz Crossover în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Prototipul producătorului sud-coreean a fost desenat având la bază o nouă filozofie de design și a fost gândit special pentru "clienții care sunt în căutarea aventurii".

Cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care și-a deschis porțile în urmă cu câteva zile, reprezentanții Hyundai au declarat că prototipul Santa Cruz Crossover va avea o versiune de serie. Informația vine din partea lui Luc Donckerwolke, șeful departamentului de design din cadrul Hyundai.

În acest moment, reprezentanții companiei spun că au stabilit designul final, urmând ca în perioada imediat următoare să înceapă procesele de dezvoltare și testare. Oficialul Hyundai nu a oferit informații despre anul lansării, însă voci apropiate companiei spun că pick-up-ul bazat pe conceptul Santa Cruz Crossover va fi prezentat în 2020.

Totodată, reprezentantul Hyundai a confirmat că viitorul pick-up bazat pe conceptul Santa Cruz Crossover va avea un frate construit sub sigla Kia, însă acesta va sosi cu modificări consistente atât la nivelul designului exterior, cât și la nivelul habitaclului.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru