Condimente sportive pentru cel mai mic dintre cei puternici: BMW M2 M Performance

de Bogdan Mirică
Marti, 03.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW M2 primește un pachet de accesorii M Performance, menite să amplifice spiritul sportiv și să le garanteze clinților un nivel înalt de personalizare.

Prezentat în urmă cu câteva săptămâni, BMW M2 se pregătește să apară în fața publicului, pentru prima dată, în cadrul SEMA Las Vegas, cel mai important eveniment de tuning din lume. Debutul oficial va marca și introducerea, de asemenea în premieră, a pachetului de accesorii M Performance, adică acele detalii sportive care vor face din M2 Coupe o propunere și mai atractivă.

Pachetul M Performance include o mulțime de accesorii estetice, care vor fi disponibile clienților abia anul viitor. La nivel exterior, noul BMW M2 echipat cu pachet M Performance include o grilă neagră lucioasă pentru radiator, praguri de asemenea negre, carcase din fibră de carbon pentru oglinzi, un eleron pentru ușa portbagajului și finisaje noi pentru țevile de evacuare. Nu lipsește logo-ul M Performance.

Pentru interior, pachetul de accesorii vine cu un volan nou, îmbrăcat în Alcantara, la nivelul căruia se poate observa o inserție din fibră de carbon. Același element se regăsește și la nivelul consolei centrale, dar și al levierului schimbătorului.

Pedalele sunt îmbrăcate în suporți din inox.

Esential 370 de cai putere dezvoltă noul BMW M2.
La nivel mecanic, M Performance aduce în plus o setare și mai sportivă a suspensiei, dar și o evacuare revizuită, care amplifică sunetul motorului cu șase cilindri în linie.

Un motor care, vă reamintim, dezvoltă 370 de cai putere și un cuplu dispus să ajungă până la 500 de Nm. BMW M2 poate accelera de la 0 la 100 de km/h în 4.3 secunde atunci când este alăturat unei transmisii cu dublu ambreiaj. Viteza maximă este limitată electronic la 250 de km/h.

via carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru