Copiii se pot adapta de mici la liniile Volvo: mașinuța electrică Volvo Rider este dedicată copiilor între 1 și 3 ani

de Mircea Meşter
Luni, 10.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nu trebuie să aștepți până la 18 ani pentru a conduce un Volvo. Suedezii au scos pe piață o miniatură electrică dedicată copiilor care-și face loc din acest an în colecția de accesorii a mărcii.

Anul 2017 se anunță deja unul aglomerat pentru Volvo, prezentarea noii generații XC60, care a avut loc în luna martie, și cea a viitorului XC40, programat pentru această toamnă, fiind principalele repere ale anului pentru suedezi.

Și totuși, suedezii au timp de joacă între cele două SUV-uri care vor completa gama scandinavă. Dacă sunteți părinte sau așteptați un copil, Volvo vă oferă în colecția sa de accesorii începând cu această primăvară un produs inedit dedicat generației tinere. Introdus printr-un clip misterios care a încins imaginația celor tuturor fanilor mărcii, noul Volvo Rider este o mașinuță-jucărie electrică dedicată copiilor pe care aceștia o pot utiliza în primii ani de viață, mult înainte de a avea nevoie de permis pentru a conduce o mașină normală.

Disponibilă în două variante - gri metalizat pentru versiunea "normală", denumită XC Coupe, și portocaliu pentru varianta "crash test", care ne aduce aminte de faptul că brandul suedez este unul dintre pionierii sistemelor de siguranță moderne în luma auto - mașinuța vine cu faruri LED reale și cu linii estetice inspirate evident din cele ale modelelor de Volvo de noua generație.

Mașinuță inedită este disponibilă la un preț de 160 de euro pe site-ul oficial de accesorii Volvo, urmând să poată fi comandată fie online, fie direct în showroom-urile mărcii suedeze.

Comentarii (1)

  • https://collection.volvocars.com/en/volvo-xc90-electric-rider
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru