Cristiano Ronaldo are parte de tratament special: primul client al lui Porsche 911 Turbo S

de Bogdan Mirică
Luni, 18.01.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cristiano Ronaldo se bucură deja de serviciile unui Porsche 911 Turbo S facelift de 580 de cai putere, lansat abia în luna decembrie a anului trecut. Supercarul a costat peste 200.000 de euro.

La numai câteva zile după ce a pierdut din nou Balonul de Aur în fața eternului rival Lionel Messi, Cristiano Ronaldo a pozat lângă cadoul de consolare pe care și l-a făcut singur. Este vorba despre un Porsche 911 Turbo S facelift, prezentat abia la finalul anului trecut.

Porsche 911 Turbo și Turbo S au debutat oficial cu 20 de cai în plus

Chiar dacă primii clienți ai supercarului revizuit au fost anunțați că își vor primi mașina abia în această primăvară, Ronaldo a avut parte de un tratament special, fiind considerat o adevărată mașinărie de imagine pentru brandurile alături de care pozează.

Noul Porsche 911 Turbo S a costat peste 200.000 de euro, însă este una dintre cele mai ieftine achiziții ale starului echipei Real Madrid. Cristiano Ronaldo este cunoscut pentru pasiunea sa auto, garajul său fiind gazda unor branduri exotice ca Maserati, Bentley Bugatti, Aston Martin, Lamborghini și Ferrari.

Chiar și cu un preț nu tocmai astronomic, supercarul german este printre cele mai rapide mașini deținute de fotbalist, având în vedere că ajunge la 100 de km/h în doar 2.9 secunde și garantează o viteză maximă de 330 km/h.

Comentarii (6)

  • probabil primeste si ceva disconturi pt publicitatea gratuita pe care o face
    11 0
  • ce sucker e ronaldo ca nu si-a luat luat nissan gt-r.N-are nici o treaba cu domeniul auto
    4 3
  • cine este cristiano ronaldo? Cel mai probabil l-au livrat lui pentru a face reclama in interiorul bransei din care face parte.

    cu siguranta, daca as avea banii, nu poza de facebook a unui fotbalist aflat in parcare langa noua achizitie, m-ar convinge sa cumpar un nou model
    13 1
  • de la reclamele de la poker din cistig normal mare hotiie
    nul primiti normal mare rusine
    1 0
  • La bani lui as dona la saracii oameni din africa
    5 1
  • @kelie
    Ai dona pe dracu !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru