Dacia anunță propriul program "Rabla" în Marea Britanie: bonus 1.000 de lire sterline pentru mașini cu motoare cel mult Euro 4

de Daniel Popescu
Luni, 18.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia va oferi o reducere de până la 1.000 de lire sterline în Marea Britanie la achiziționarea unui Duster pentru clienții care renunță la mașini echipate cu motoare care respectă cel mult norma de poluare Euro 4.

Aproape toți constructorii auto au anunțat începând din luna septembrie o serie de programe de tip "Rabla" în Marea Britanie pentru a convinge clienții să renunțe la mașinile poluante echipate cu motoare care respectă cel mult norma Euro 4.

Dacia nu face excepție de la această regulă și a dezvăluit de asemenea la sfârșitul săptămânii trecute detaliile acestui program, care se va aplica doar în cazul modelului Duster.

Astfel, constructorul român va oferi un bonus de până la 1.000 de lire sterline (echivalentul a circa 1.135 de euro) pentru cei care renunță la mașini cu motoare cle mult Euro 4 înregistrate până în 31 decembrie 2009 și care au fost în posesia actualului proprietar timp de cel puțin 90 de zile.

Bonusul de 1.000 de lire sterline este valabil pentru echipările Laureate, Prestige și SE Summit, în timp ce pentru echiparea Ambiance bonusul acordat este de 500 de lire sterine (circa 570 de euro). Oferta propusă de Dacia nu este valabilă și pentru cea mai accesibilă echipare, Access. Deși Dacia a lansat noua generație Duster la Salonul Auto de la Frankfurt, oferta din Marea Britanie se aplică doar pentru prima generație Duster.

Expicatia este că programul anunțat de Dacia este valabil până în 31 decembrie, în timp ce noua generație va fi disponibilă la vânzări anul viitor.

Dacia menționează că oferta este disponibilă inclusiv pentru achiziționarea unui Duster prin diverse programe de finanțare, caz în care bonusul poate ajunge până la 1.250 de lire sterline (circa 1.400 de euro).

În Marea Britanie, costul unui Duster începe de la 9.495 de lire sterline (circa 10.770 de euro), iar modelul are printre cele mai mici costuri de întreținere din acest stat, potrivit unor studii realizate de compania Cap Hpi.

Via Dacia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru