Dacia, record de vânzări online. Peste 600 de mașini vândute în octombrie

de Tiberiu Safta
Luni, 07.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia a vândut peste 600 de mașini în luna octombrie prin platforma sa online de e-commerce. De la începutul anului, peste 4000 de clienți au cumpărat online un model al mărcii de la Mioveni.

Peste 600 de vehicule au fost vândute de către Dacia prin platforma sa online de e-commerce. Acesta este un record de vânzări la nivel lunar pentru platforma înființată în urmă cu 4 ani.

Mai mult, peste 4000 de oameni au cumpărat online modele Dacia de la începutul lui 2022. În primele 10 luni, vânzările online ale mărcii au crescut cu 65% față de întregul an 2021, atunci când au fost vândute 2477 de mașini prin intermediul platformei virtuale.

Potrivit mărcii de la Mioveni, cele mai mari vânzări online au fost în București, Ilfov, Cluj și Prahova. Platforma oficială de e-commerce a fost înființată în august 2018. Clienții își pot configura modelul Dacia după propriul plac, iar platforma oferă și modele în stoc aflate la prețuri promoționale. Taxa de rezervare online este de 500 de euro cu TVA inclus.

Această taxă se transformă, apoi, într-un avans în momentul în care clientul confirmă comanda. La final, mașina va putea fi livrată la showroom-ul ales de client sau chiar direct la domiciliu.

via Dacia

Comentarii (1)

  • Dumiță
    Imediat am crezut!
    28 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru