De Black Friday, Dacia lansează Simple Friday: 70 de mașini la ofertă, cu livrare imediată

de Bogdan Mirică
Vineri, 12.11.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În contextul unei piețe de mașini noi care se confruntă cu o lipsă de stocuri și mașini livrabile, Dacia profită de Black Friday și pune pe piață 70 de mașini la ofertă. Jumătate dintre ele au fost deja rezervate.

Este o zi importantă pentru cei care caută reduceri substanțiale. Chiar și în cazul mașinilor. Așa că producătorii auto se raliază trendului de Black Friday și oferă propuneri avantajoase chiar și în România. Dacă mai luăm în calcul și faptul că ne confruntăm cu o criză globală pe piața de semiconductori, iar stocurile sunt aproape inexistente, orice mașină livrabilă imediat pare un Black Friday.

În acest context, Dacia a lansat #SimpleFriday și a pus la bătaie 70 de mașini livrabile imediat. Și, în plus, le-a mai aplicat și un discount, pentru că ne era dor tuturor de o coadă ca pe vremuri. Oferta este activă în perioada 12-30 noiembrie, însă în primele ore de la publicarea ofertei, jumătate dintre cele 70 de mașini au fost deja vândute.

Pe lângă avantajul de a primi o mașină nouă într-o perioadă în care toți se crucesc la termene de livrare de 9 sau 12 luni, cei de la Dacia vin și cu reduceri de până la 1000 de euro. Pentru persoanele fizice, ele pot fi cumulate cu alți 600 de euro, dacă se alege o finanțare prin programul in-house Dacia Finance. 

Pentru cei care se grăbesc, Dacia se laudă cu un site care nu se blochează, de pe care poți comanda mașinile rămase, accesibil AICI.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru