Demonstraţie de măiestrie: Jose Mourinho a făcut drifturi cu un Jaguar F-Pace S pe un lac îngheţat din Suedia la -30 de grade

de Daniel Popescu
Luni, 08.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar l-a invitat pe celebrul antrenor de fotbal Jose Mourinho să testeze un F-Pace S pe un lac îngheţat din Suedia. "Experienţa a fost magnifică", a reacţionat portughezul.

Experienta a fost magnifică.

Jose Mourinho
Antrenor fotbal
La ceva mai mult de o lună după ce a fost concediat de Chelsea, cunoscutul antrenor de fotbal Jose Mourinho şi-a petrecut câteva zile în Suedia, la numai 64 de kilometri de Cercul Polar, la temperaturi de până la -30 de grade Celsius.

Potughezul a fost prezent acolo la invitaţia celor de la Jaguar, care i-au dat pe mână un F-Pace S cu care să facă drifturi pe un lac îngheţat din localitatea Arjeplog. Mourinho a gustat din plin din această experienţă şi spune că a avut multe de învăţat de la pilotul profesionist Tommi Karrinaho, care i-a fost instructor.

"Experienta a fost magnifică. Pentru oamenii din lumea mea, câteva zile într-un astfel de loc sunt magnifice. Întotdeauna învăţ. Chiar şi în fotbal, un domeniu în care evident simt că sunt expert, nu sunt niciodată perfect şi tot timpul învăţ. Turul rapid cu Tommi mi-a crescut exploziv adrenalina. Este ceva ce am mai experimentat doar când am mers prin faţa a 80.000 de fani", spune el.

Mourinho este proprietarul unui Jaguar F-Type Coupe şi a făcut deja comandă pentru a primi noul Jaguar F-Pace.

Via Jaguar

Comentarii (6)

  • Super
    0 0
  • Husleag Alexandru
    Putin face mai fain ca prostul asta. Sper sa moara de Hiv.
    0 0
  • Covaci Mihai 17
    Branza
    0 0
  • Camila Puturoasa
    Imi plac camilele foarte mult. Poate face drift cu camilele?
    0 0
  • Eden Hazard
    Baaaaaa! Esti un prost! Sa moara ma-ta.
    0 0
  • Diego Costa
    M-ai adus la Chelsea sa iau titlu, nu sa fiu pe locul 15! Esti cel mai slab antrenor pe care l-am avut. Ma intorc la Cholo.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru