Detalii noi despre viitorul BMW M5: 600 de cai putere și tracțiune integrală xDrive

de Bogdan Mirică
Vineri, 28.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul BMW M5 a fost prezentat în cadrul unui eveniment exclusivist din Coreea de Sud. Informațiile preliminare anunță o tracțiune integrală xDrive, cu trei moduri de funcționare.

BMW se pregătește să ne facă cunoștință cu noua generație a sedanului de performanță M5. Acesta ar urma să fie dezvăluit în toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, urmând ca debutul comercial să aibă loc la începutul anului 2018.

O versiune pre-serie a fost deja prezentată în cadrul unui eveniment exclusivist, dedicat clienților și desfășurat în Coreea de Sud. Potrivit informațiilor preliminare, noul M5 va adopta o tracțiune integrală xDrive, care îl va ajuta să fie mai rapid de la 0 la 100 de km/h.

Configurația nu va afecta însă plăcerea de a conduce, specifică modelelor M, pentru că oficialii anunță două setări speciale: una care va transmite toate resursele punții spate și o a doua denumită xDrive Sport, care va păstra aderența pe toate cele patru roți, dar va canaliza mai multe resurse către axa spate.

Esential 3.5 secunde îi vor trebui noului BMW M5 pentru a ajunge la 100 de km/h.
BMW M5 va folosi un acoperiș din fibră de carbon pentru a mai reduce masa totală, va adopta un deflector posterior, un spoiler mult mai agresiv, jante de 20 de inch, cele patru țevi de eșapament specifice gamei M, etriere vopsite contrastant și o culoare de caroserie nouă: Marina Bay Blue.

Puterea va fi garantată de un motor V8 bi-turbo de 4.4 litri, capabil să livreze peste 600 de cai putere, administrați de o cutie automată cu opt rapoarte.

Cu aceste resurse, BMWblog susține că M5 va putea fi capabil să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 3.5 secunde.

via bmwblog

Comentarii (2)

  • @AM
    Dupa cum era de asteptat cele trei moduri de functonare ale transmisiei xdrive sunt doua setari.
    2 1
  • someone
    e pentru prima data in confruntarea AMG-M Power cand mercedes are motorul mai mic decat bmw...indiferent ca e vorba de seria 3 vs C , sau de 5 vs E.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru