Detalii tehnice noul Smart #3 electric: versiunea europeană are 268 CP, 455 km autonomie

de Alexandru Monenciu
Luni, 04.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia Salonului de Mobilitate de la Munchen aflăm detaliile tehnice ale noului model cu zero emisii Smart #3. Versiunea de bază oferă 268 de cai putere și o autonomie de până la 455 kilometri.

La mijlocul lunii aprilie am făcut cunoștință cu noul model electric Smart #3. Primul SUV coupe din istoria mărcii va fi disponbil în Europa, iar acum a venit momentul să aruncăm o privire peste detaliile tehnice.

Așadar, versiunea de bază va fi echipată cu un singur motor electric și propune 268 CP. Suta de kilometri pe oră este atinsă în 5.8 secunde, iar autonomia ajunge până la 455 de kilometri cu o singură încărcare.

Clienții vor avea la dispoziție și o versiune Brabus, cu două motoare electrice 422 CP, 3.7 secunde până la 100 de km/h și o autonomie de 435 kilometri. La o stație rapidă, de 150 kW, repriza 10 - 80% durează 30 de minute.

În cadrul Salonului de Mobilitate de la Munchen, Smart a dezvăluit o ediție specială pentru modelul #3. Denumită 25th Anniversary Edition, aceasta vine echipată cu un plafon panoramic, o serie de accente roșii, faruri LED, scaune îmbrăcate în piele și o temă bicoloră pentru habitaclu.

De pe listă nu lipsește un display central de 12.8 inch, un instrumentar de bord digital cu ecran de 9.2 inch și un sistem audio Beats cu 13 incinte.

Lansarea pe piața europeană este programată pentru finalul anului 2023.

Primele exemplare vor fi livrate la începutul lui 2024.

via Motor1

Comentarii (3)

  • Octavian
    Îmi place cum arata
    4 3
  • @Octavian
    auzi octaviane (asta in caz ca nu esti vreun bot), ti-ai facut obiceiul ca la fiecare articol sa postezi primul. pana aici nimic rau, probabil ca ai foarte mult timp liber.

    mesajele tale, insa, sunt de-o banalitate exasperanta, toate se refera doar la partea de design, deci la cel mai superficial aspect posibil si chiar si acolo nu vii cu o contributie semnificativa, te rezumi doar la a spune ca iti place sau nu sau la a gasi semenisuri intre diverse modele.

    pe bune acu, inteleg si sustin libertatea de expresie, dar daca n-ai nimic notabil sa ne zici, mai bine pastrezi linistea, ca iti spun sincer esti plictisitor si agasant.
    3 3
  • Octavian ( Comentatorul suprem
    @14:53 Pai ce vrei să scriu ? Bine ca am comentarii plictisitoare și agasante , ce vrei să fac dacă sunt o persoană normala ce își da cu părerea?
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru