Dezvăluiri surprinzătoare despre Schumacher: "Dorinţa lui a fost să dispară din viaţa publică"

de Daniel Popescu
Luni, 14.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sabine Kehm, managerul lui Michael Schumacher, a dezvăluit că septuplul campion mondial şi-a dorit să dispară din viaţa publică înainte de accidentul suferit la schi în urmă cu peste doi ani.

Informaţiile despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher au fost aproape inexistente după accidentul suferit la schi în decembrie 2013, element care a nemulţumit o mare parte dintre fanii săi.

Sabine Kehm, managerul pilotului german, a dezvăluit însă pentru prima oară care sunt motivele pentru această atitudine. Potrivit acesteia, cu ceva timp înainte de accident, Schumacher şi-a exprimat dorinţa de a dispărea complet din viaţa publică.

"În general, presa nu a scris despre viaţa privată a lui Michael şi a soţiei, Corinna. Odată, într-o discuţie îndelungată, Michael mi-a spus: 'Nu trebuie să mă mai suni la anul. Dispar.' Cred că era visul lui secret de a fi capabil să dispară într-o bună zi. De aceea, am acum grijă de dorinţa lui şi nu las lucruri să apară în presă", a precizat ea.

Schumacher a suferit traume severe la nivelul craniului, iar în prezent se afla într-o lungă perioadă de recuperare. 

Comentarii (4)

  • GrosJan
    si-a disparut, nu? Ai grija ce-ti doresti....
    5 3
  • Formula 1 la Digisport.......ura ura ura :))
    3 0
  • Deci Baieti s-au intors: http://www.digisport.ro/Sport/F1/Toate+cursele+de+Formula+1+din+acest+sezon+vor+fi+transmise+in+d
    2 0
  • @Cris , vroiam si eu sa pubic stirea dar am zis ca-i imposibil sa nu folositi careva youtube-ul deci sa nu fi aflat stirea. Chiar ca "ura ura ura"
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru