Doar pentru fanii adevărați: Lamborghini a deschis în Tokyo un magazin cu produse vestimentare și accesorii

de Cornel Șocariciu
Marti, 26.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini își dorește să fie aproape de fani nu doar prin intermediul supercarurilor pe care le produce. De aceea, italienii au deschis în Ginza, Tokyo, un nou magazin cu produse vestimentare și accesorii.

Brandurile auto puternice nu mizează doar pe emoția generată de mașinile produse. Există constructori care au dezvoltat divizii gata să răspundă și altor cerințe din piață.

Lamborghini face parte din acest grup, iar magazinul de produse vestimentare și accesorii completează oferta italienilor. În 22 septembrie, Lamborghini a deschis în Ginza, Tokyo, un nou magazin Collezione Automobili Lamborghini.

Magazinul oferă cinci linii vestimentare: Event Suit, Classic, Casual, Vintage și Pilota Ufficiale. Colecția toamnă/iarnă 2017 oferită de italieni are în prim-plan un sacou și o pereche de blugi de culoare neagră.

Collezione Automobili Lamborghini se află pe piață din 1999, iar piesele vestimentare și accesoriile sunt produse din cele mai bune materiale și prin cele mai noi tehnici.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru