Dodge oferă locul de muncă ideal: pilot de drifturi, cu un salariu anual de 150.000 de dolari

de Tiberiu Safta
Marti, 25.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american a anunțat că este în căutarea unui angajat care să ocupe poziția unică și neobișnuită de „șef de gogoși” în cadrul Dodge. Recrutarea se va face pe baza unui concurs, iar câștigătorul va primi un Dodge Challenger Hellcat și un salariu de 150.000 de dolari pe an, pe lângă alte bonusuri.

Aceasta nu este o glumă. Dodge a anunțat că este în căutarea unei persoane care să ocupe noua poziție creată în companie, cea de Chief Donut Maker. Pe românește, asta se traduce prin „șef de gogoși”, însă cei care aplică pentru această poziție mai neobișnuită nu vor găti gogoși la propriu, ci vor trebui să demonstreze că pot să derapeze controlat cu un Dodge Challenger Hellcat. Mai exact, e nevoie de un specialist în drifturi.

Pentru asta, Dodge organizează un concurs prin care cei interesați trebuie să trimită un material video și să explice ce îi recomandă pentru acest job unic. Durata clipului video trebuie să fie de maxim două minute, iar înscrierile au loc până în 28 februarie. Fiecare candidat va fi jurizat și evaluat pentru creativitate, pasiune și carismă.

Numărul de aplicații este deschis tuturor celor din SUA, însă numai 10 finaliști vor fi selectați să participe la o serie de provocări organizate de Dodge pe un circuit alături de piloți profesioniști.

Provocările vor fi filmate și redate ca un mini serial de reality show, iar emisiunea va fi prezentată de către luptătorul de wrestling Bill Goldberg.

Câștigătorul concursului va fi anunțat în primăvară, odată cu difuzarea ultimului episod.

Cel care va câștiga acest concurs va deveni un ambasador de marcă Dodge, va primi costume și alte articole vestimentare de la producător, va putea face cunoștință cu celebrități la evenimente auto și va avea ocazia de a-și îmbunătăți abilitățile la școala de pilotaj Radford Racing School din SUA.

Însă, premiile cele mai mari sunt un Dodge Challenger Hellcat, un salariu de 150.000 de dolari pe an și ocazia de a face burnout-uri și de a „ucide” anvelope. Doar cei care trăiesc în SUA au dreptul să participe la acest concurs.

via Carscoops

Comentarii (4)

  • Edikkk
    În viitor, angajările se fac doar tik tok sau TV, cu emisiune dedicată

    Nu eşti tânăr tatuat să te voteze lumea cu 1$ fără TVA, ai pus-o

    Mda
    4 11
  • Mircea Badea
    naspa masina, cripi mosul...

    sa aleaga o blonda naturala mai bine..ca sa reinvie viperul!
    3 2
  • Așa arată un bărbat… mai pensațiilor cu pantaloni de pinguin!!!
    5 1
  • asta e un mos hipster..
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru