Draxlmaier va inaugura o nouă fabrică de componente auto în România

de Sebastian Toma
Marti, 21.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Draxlmaier, un furnizor german de componente auto, va investi 50 de milioane de euro într-o fabrică nouă din Codlea. Uzina va avea 50 de angajaţi şi va produce componente auto pentru mai mulţi constructori auto, titrează colegii de la 0-100.ro.

Esential 5 situri de producţie are Draxlmaier în România.
Draxlmaier a anunţat construcţia celei de-a şasea fabrici din România, speecializată în producţia de componente auto, titrează 0-100.ro. Uzina cea nouă a fost inaugurată la Codlea, în apropiere de Braşov, în urma unei investiţii de 50 de milioane de euro şi va avea 500 de angajaţi. Fabrica cea nouă a celor de la Draxlmaier va produce diferite componente auto pentru portiere şi pentru interioarele automobilelor, urmând să livreze pentru mai multe mărci auto importante. Vorbim despre borduri, console centrale şi chiar uşi pentru mai multe mărci auto, reprezentanţii companiei germane nespecificând care vor fi clienţii deserviţi de uzina de lângă Braşov. Fabrica nouă din Codlea este împărţită în două hale şi ocupă o suprafaţă totală de aproximativ 25.000 de metri pătraţi.

Draxlmaier Group, un furnizor auto german care are situri de producţie în peste 20 de ţări, are 15.000 de angajaţi în ţara noastră şi cinci fabrici în România.

Concernul este unul dintre cei mai mari angajatori din industria auto în ţara noastră şi operează în România din anul 1993, când a deschis o fabrică la Piteşti. La nivelul întregii lumi, Draxlmaier are aproximativ 55.000 de angajaţi, ceea ce înseamnă că România reprezintă aproape o treime din totalul forţei de muncă angajate de furnizorul german.

Urmareste Automarket
Printre clienţii Draxlmaier se numără mărcile Audi, BMW, Cadillac, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, Porsche, Tesla şi Volkswagen.
Compania germană deţine patente în diferite domenii, de la diferite componente electrice şi electronice, până la sisteme de condus convenţionale şi alternative. La nivel mondial, cei de la Draxlmaier sunt unii dintre cei mai importanţi producători de sistem de cablaje pentru industria auto.

Via 0-100.ro

Comentarii (1)

  • catalin
    ashtia nu vor autostrada ?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru