După muncă și răsplată: angajații Stellantis vor fi plătiți cu două miliarde de euro pentru succesul din 2023

de Tiberiu Safta
Joi, 15.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Angajații Stellantis vor primi o recompensă de aproape două miliarde de euro din partea conducerii grupului. Recompensa vine ca urmare a succesului comercial înregistrat în 2023.

Grupul multinațional Stellantis a anunțat că își va recompensa angajații cu o sumă extrem de generoasă datorită succesului comercial înregistrat în 2023. Astfel, mai mulți angajați ai grupului vor primi o recompensă în valoare de 1.9 miliarde de euro.

Stellantis nu a precizat câți angajați vor beneficia de această recompensă. În schimb, grupul multinațional a amintit că 95% din forța sa de muncă a fost inclusă în planul de răsplată pentru performanță în 2023.

"Într-un context extrem de solicitant și de competitiv, toți angajații Stellantis pot fi mândri de ce am reușit să construim împreună în ultimii 3 ani și doresc să le mulțumesc călduros fiecăruia dintre ei pentru acest lucru", a declarat Carlos Tavares, CEO-ul Stellantis.

"Aceste programe de împărțire a profitului și a plății variabile sunt mai mult decât o reflectare a performanțelor și realizărilor angajaților noștri, sunt o recunoaștere corectă a angajamentului lor de a reuși ca o singură echipă", a mai adăugat în încheiere Tavares.

via Stellantis

Comentarii (1)

  • Carlos Tavares este un “prostuț” cică să împartă așa la mai mulți, și “doar” 2 miliarde. Musk încearcă să “ciupească” singurel peste 40 de miliarde. Da ce te miri, nu doar BEV-urile de la Tesla sunt o ipocrizie (cu cel mai bun nivel tehnologic)… dar tot ipocrizie ;)
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru