Duster Summer: un service auto a transformat un Duster avariat într-un coupe-cabrio după o investiție de 30.000 de euro

de Paul Cosma, Foto: AutoK9
Miercuri, 26.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un exemplar Dacia Duster grav avariat a fost readus la viață sub forma unui coupe-cabrio ce a primit numele Duster Summer. Proiectul s-a întins pe patru luni, iar investiția a fost de peste 30.000 de euro. Service-ul AutoK9, autorul proiectului, spune că mașina este complet funcțională.

Un service auto independent se laudă că a reparat un Duster într-un mod neobișnuit, pe care l-au catalogat drept o “premieră în România”.

Reprezentanții AutoK9 au prezentat miercuri un Duster coupe-cabrio pe care l-au botezat Duster Summer. Proiectul a avut la bază un Duster grav avariat, pe care service-ul a vrut să-l modifice într-un “automobil de lux, complet funcțional” în patru luni.

Caroseria a fost înlocuită complet, iar sistemul electric a fost adaptat la “noua realitate”. Pentru portbagaj, mecanicii au folosit un sistem similar cu cel de pe Dacia Logan.

Scaunele și bordul au fost înlocuite și retapițate cu piele albă, iar podeaua a fost decorată în “stil nautic”, pentru ca mașina să aibă “un aer de vacanță”.

Modificările aduse caroseriei și celelalte lucrări au necesitat o investiție de peste 30.000 de euro, au spus reprezentanții service-ului.

Via AutoK9

Comentarii (5)

  • ACE - Craiova
    Simpatica foc - as fi vazut-o mai degraba in culoarea portocalie sau verde marin/turcoaz.

    Ar fi laudabile mai multe initiative de acest gen - de ce nu si o masina FORD Puma decapotabila, de exemplu, softtop/hardtop?!
    5 5
  • a iesit mai scumpa ca o masina normala si arata a ceva artizanal.Nu merita efortul.
    6 3
  • hazard
    arata bine, se pricep. Probabil sunt printre cei mai buni la transformat epave de s klasse si bmw seria 7 in masini impecabile (full fara piele), tocmai bune de vandut pe autovit.
    4 1
  • Din pacate au bagat bani multi in ea dar nu au apelat si la un designer. Masina arata bne din fata, dar mi se pare ca spatele nu a fost rezolvat deloc ok. Din pacate acolo arata ca o asina taiata.
    Oricum, este o incercare frumoasa, si cred ca uzina ar putea incuraja astfel de initiative, pentru plusul de imagine pe care il pot aduce. Cam ce face Skoda cu studentii lor care in fiecare an vin cu cate un proect din asta.
    2 0
  • Cred ca o parte din bani ar fi trebuit sa primeasca si echipa de la descarcerare care presupun ca au taiat cu flexul plafonul masinii.
    Ca ei au venit cu ideea unui cabrio...
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru