Ediția de lansare Polestar 6 LA Concept este sold-out. Vor fi produse 500 de exemplare

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 31.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul suedez de automobile anunță că toate cele 500 de exemplare a ediției de lansare Polestar 6 LA Concept au fost deja rezervate online. Lansarea pe piață este programată pentru 2026.

În urmă cu doar o săptămână, suedezii de la Polestar au anunțat că vor produce în serie conceptul O2, prezentat în luna martie. Acesta va fi denumit Polestar 6, iar primele 500 de exemplare vor face parte dintr-o ediție specială de lansare.

Denumită Polestar 6 LA Concept Edition aceasta va încorpora o serie de elemente de la conceptul menționat mai sus. Toate cele 500 de bucăți vor fi finisate într-o nuanța exterioară Albastru Sky.

Acum, Polestar anunță că toate cele 500 de exemplare au fost deja rezervate online. Lista de comenzi pentru unitățile obișnuite va fi deschisă spre finalul anului 2022, iar acestea vor fi produse după cele 500.

Polestar 6 LA Concept Edition va debuta pe piață în 2026. Așa cum bine știi, roadster-ul cu zero emisii va fi echipat cu 2 motoare electrice care vor dezvoltă 884 CP și 900 Nm.

În aceste condiții, mașina va atinge 100 de km/h în 3.2 secunde, iar viteza de top ajunge la 250 km/h.

via Polestar

Comentarii (5)

  • QED
    3 2
  • Dar parca era criza.
    Si parca masinile electrice au mari probleme: timpi mari de incarcare, autonomie mica, pret mare de achizitie, in caz de accident sunt scumpe reparatiile, etc
    2 1
  • pai masinile astea electrice au probleme in continuare, nu s-a rezolvat nimic inca. Insa in lumea asta mare sunt destui care n-au ce face cu banii. De ce nu s-ar lauda la prieteni ca au un polestar dintr-o serie limitata. Cocalari sunt peste tot.
    1 2
  • Mihai, nu doar ca ești ofticat si superficial… încerci sa faci ironii, dar astea sunt pentru alții.
    Nu ai nici un argument pentru a suprapune ce spunem noi despre electrice cu seria asta de 500 buc de la Polestar este ca si cum cumpărăm un Porsche Carrera cu Skoda Octavia.
    In ignoranta voastră încercați sa convingeți ca Electricele cu prețuri aberante (si restul constrângerilor care vin la pachet) sunt soluția pentru cel care-si permite doar o Skoda, Kia, Hyundai de 20.000 de euro sau sub.
    Încă nu ai înțeles ca nu are numeri nimic cu Electricele? Deja exista si cine are banii si infrastructura necesară poate sa-si ia, treaba lui. Nu înțeleg de ce tot lătrați si ridicați in slavi ceva ce este foarte clar unde este.
    1 1
  • Mircea Badea
    deci principala "problema" e ca nu se fabrica suficiente!

    daca s-ar fabrica suficiente plus statii de incarcare, benzinarele ar ajunge si ele precum dizalul imediat.

    ps: super masina, arata cum trebuie sa arate o masina.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru