Ediția specială Alpine A110 San Remo 73: vor fi produse 200 de exemplare

de Alexandru Monenciu
Joi, 16.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Francezii de la Alpine prezintă o nouă ediție limitată, inspirată din lumea raliurilor, pentru modelul A110. Denumită A110 San Remo 73, aceasta va fi replicată în doar 200 de exemplare, la nivel global.

În 1973, Alpine domina Campionatul Mondial de Raliuri (WRC). Una dintre victoriile obținute a fost în Raliul Sanremo și i-a ajutat pe francezi să obțină titlul mondial la constructori în acel an.

La 50 de ani de la acel moment, Alpine lansează acum ediția limitată A110 San Remo 73. Vor fi produse doar 200 de exemplare, la nivel global.

Fiecare Alpine A110 San Remo 73 este finisat în nuanța exterioară Albastru Original Caddy, are o grafică specială, plafon din fibră de carbon roșie, jante de 18 inch, vopsite în nuanța Grand Prix Brilliant Blanc, și etriere Brembo finisate în Anthracite.

Pentru interior, francezii au pregătit o tapițerie din microfibră, cusături gri, scaune sport Sabelt Racing și o placă metalică numerotată.

Lista de dotări include, printre altele, sistem de frânare performant, evacuare sport, sistem audio Focal și senzori de parcare față/spate.

Așa cum spuneam, ediția specială Alpine A110 San Remo 73 va fi limitată la 200 de exemplare.

În Franța pornește de la 89.000 de euro.

via Alpine

Comentarii (1)

  • Superbă mașină, superbă culoare.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru