Ediție limitată pentru BMW i4 M50: vor fi produse doar 7 exemplare

de Alexandru Monenciu
Luni, 03.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile și designerul american Ronnie Fieg (fondatorul KITH) colaborează din nou, de acestă dată pentru o ediție limitată a modelului cu zero emisii i4 M50. Vor fi produse doar 7 exemplare.

BMW și Kith au colaborat pentru prima oară în 2020 atunci când au lansat ediția specială M4 Competition x Kith. Acum, cele două companii își unesc forțele din nou, de această dată pentru o ediție limitată a modelului cu zero emisii i4 M50.

Vor fi produse doar 7 exemplare, iar unul va fi vândut la licitație.

Toate vor fi vopsite în nuanța exterioară Verde Kith Vitality și vor avea embleme exclusive. Pentru interior, BMW și Kith au ales o tapițerie din piele Merino în culoarea Caramel, iar logo-ul companiei fondate de către designul american Ronnie Fieg poate fi regăsit pe tetierele scaunelor și pe cotiera centrală.

Sistemul de propulsie al lui i4 M50 este în continuare standard. Asta înseamnă că cele două motoare electrice dezvoltă 544 de cai putere, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 3.9 secunde.

Cu o singură încărcare, mașina poate parcurge până la 520 de kilometri.

via BMW

Comentarii (1)

  • Au umblat numai la interior (care e foarte frumos)și la vopseaua exterioară. Totuși mă gândesc că un scaun cu piele în relief costă cât un geamantan Vuitton, adică vreo 20.000 de coco.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru